Εμφανίσεις εκπροσώπων του ΚΚΕ στα ΜΜΕ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 21 Φεβρουαρίου 2020 by energinews (admin)

Σας στέλνουμε για ενημέρωση, αξιοποίηση και προβολή στα ρεπορτάζ τις εμφανίσεις εκπροσώπων του ΚΚΕ στα ΜΜΕ για τα θέματα της επικαιρότηταςΝίκος Καραθανασόπουλος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, στην ΕΡΤ1: Ο κουρνιαχτός και όχι η ουσία στην υπόθεση «Novartis» ενδιαφέρει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Για συμπαιγνία ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση «Novartis» έτσι ώστε να συνεχίζεται μια ατελέσφορη διαδικασία που δεν θα μπαίνει στην ουσία έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, καυτηριάζοντας το γεγονός ότι αρνήθηκαν την πρόταση του Κόμματος για άρση του καθεστώτος της προστασίας ων μαρτύρων.

Μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στην ΕΡΤ 1, ανέφερε πως ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρονται για τον κουρνιαχτό και τη σκόνη, όχι για την ουσία, για να υποστηρίζουν το ένα κόμμα τα περί σκευωρίας και το άλλο τα περί συγκάλυψης. Ανέφερε ακόμα ότι οι παραβάσεις των κυβερνήσεων στη Δικαιοσύνη γίνονταν και γίνονται όσο η εκάστοτε κυβέρνηση θα διορίζει την ηγεσία της Δικαιοσύνης.

Αναφέρθηκε επίσης στη φορολογία, λέγοντας πως οι νέες μειώσεις φόρων στις επιχειρήσεις επιδεινώνουν το συσχετισμό μεταξύ των πηγών των φορολογικών εσόδων, με αποτέλεσμα όλο και μεγαλύτερο βάρος να πέφτει στα λαϊκά στρώματα.

Μαρία Κομνηνάκα, βουλευτής του ΚΚΕ, στον τ/σ ΣΚΑΪ: Το ΚΚΕ από θέση αρχής είναι κατά των «προστατευόμενων» μαρτύρων

Το ΚΚΕ θέλει να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση «Novartis», αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει και η κατάσταση που υπάρχει σήμερα είναι η απόδειξη του γιατί δεν πρέπει να υπάρχουν οι «προστατευόμενοι» μάρτυρες, σημείωσε η Μαρία Κομνηνάκα, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ».

Τόνισε ότι το ΚΚΕ έχει εξαρχής τεθεί κατά της ύπαρξης των κουκουλοφόρων μαρτύρων, την ώρα που ΝΔ και ΚΙΝΑΛ, που υποστήριξαν τον νόμο, κλαίνε τώρα πάνω από τις συνέπειες της αδυναμίας να βρεθούν και να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ υπεραμύνεται του νόμου που δεν ψήφισε.

Πρόσθεσε ότι η επωνυμία προστατεύει έναν μάρτυρα, ενώ για τη στάση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ στην Προανακριτική Επιτροπή σημείωσε ότι τους ενδιαφέρουν οι εντυπώσεις και όχι η ουσία.

Λευτέρης Νικολάου – Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, στον τ/σ Open: Το σχέδιο «γαλάζια πατρίδα» της Τουρκίας πατάει στους γκρίζους ΝΑΤΟικούς χάρτες στο Αιγαίο

Το σχέδιο «γαλάζια πατρίδα» της Τουρκίας και της αστικής της τάξης πατάει στους γκρίζους ΝΑΤΟικούς χάρτες στο Αιγαίο, τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Λευτέρης Νικολάου – Αλαβάνος μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο «Open».

Σημείωσε ότι δεν μπορεί να γίνει κανένα βήμα πίσω από τα κυριαρχικά δικαιώματα, δεν μπορούν να διαπραγματευτούν και πρόσθεσε ότι οι λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν και ούτε να χύσουν αίμα για το ποιο μονοπώλιο θα εκμεταλλευθεί τον ενεργειακό πλούτο.

Για το θέμα σχετικά με τη «Novartis» και των «προστατευόμενων» μαρτύρων σημείωσε ότι το ΚΚΕ είναι αντίθετο στους «κρυφούς» μάρτυρες. Ανέφερε ότι έχει σταθερή θέση από το 2001 όταν ψηφίστηκε ο τρομονόμος αντίθετα τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν τον ψήφισε και σήμερα τον υποστηρίζει όσο και με τη ΝΔ που τον ψήφισε και τώρα θέτει αστερίσκους στην εφαρμογή του.


0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.