Εμπορικό κέντρο στην Ινδία έδιωξε μητέρα: Θηλάστε στο σπίτι σας, όχι εδώ!


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 29 Νοεμβρίου 2018 by energinews (admin)

Η διοίκηση ενός εμπορικού κέντρου στην πόλη Κολκάτα (Καλκούτα) της ανατολικής Ινδίας κάλεσε μια πελάτισσα, η οποία ήθελε να θηλάσει το μωρό της, να πάει στο σπίτι της γιατί αυτά είναι “δουλειές του σπιτιού” και δεν “επιτρέπονται στο εμπορικό κέντρο”, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το BBC.

Την παρατήρηση αυτή προς την γυναίκα έκανε η διοίκηση του εμπορικού κέντρου στην σελίδα του στο Facebook ως απάντηση σε σχόλιό της στην ίδια σελίδα με το οποίο εξέφραζε παράπονα επειδή δεν υπήρχε ειδικός χώρος για τον θηλασμό μέσα στο εμπορικό κέντρο.

Η απάντηση του εμπορικού κέντρου προκάλεσε την οργή πολλών χρηστών που όπως υποστηρίζουν προσβάλλει την μητέρα.

Οι γυναίκες που θηλάζουν σε δημόσιους χώρους είναι κοινό θέαμα στην Ινδία. Αλλά ο δημόσιος θηλασμός είναι ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα σε όλο τον κόσμο. Η δημοσίευση στο εξώφυλλο ενός περιοδικού στην Ινδία μιας φωτογραφίας ενός μοντέλου που θηλάζει προκάλεσε ποικίλλες ανιδράσεις στις αρχές του χρόνου.

Η Αμπιλάσα Αρούπ Ντασαντικάρι μοιράστηκε την εμπειρία της στο Facebook την Τρίτη και έγραψε τη σελίδα του South City Mall ότι δεν υπήρχε συγκεκριμένος χώρος για θηλασμό και ότι το προσωπικό στο εμπορικό κέντρο της υπέδειξε να θηλάσει το μωρό της μέσα στην τουαλέτα. Εκείνη όμως χαρακτήρισε την ιδέα “αποκρουστική” και έδωσε χαμηλή βαθμολογία στο εμπορικό κέντρο μέσω της σελίδας του στο Facebook.

Ο διαχειριστής της σελίδας απάντησε ότι ο θηλασμός δεν επιτρέπεται μέσα στα καταστήματα και ότι η γυναίκα θα έπρεπε να έχει οργανώσει διαφορετικά την ημέρα της καθώς το μωρό της δεν χρειάζεται να θηλάζει “ανά πάσα στιγμή”.

Στη συνέχεια η διεύθυνση του εμπορικού κέντρου ζήτησε συγγνώμη και ανέφερε ότι διαθέτει χώρο για τον θηλασμό και την αλλαγή πάνας του μωρού σε κάθε όροφό του.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.