Εκπαιδευτική ημερίδα στις υπαλλήλους καθαριότητας σχολικών κτιρίων και εσωτερικών χώρων του Δήμου Ιεράπετρας


0
(0)

O Δήμος Ιεράπετρας  στα πλαίσια λήψης μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό (COVID-19) και έχοντας σαν στόχο την μείωση του κινδύνου διασποράς του, εν όψη της έναρξης λειτουργίας των σχολείων θα πραγματοποιήσει:

Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 12.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας , Δημοκρατίας 31, εκπαιδευτική/ενημερωτική ημερίδα με

Θέμα«ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟΥ COVID-19».

Η ημερίδα θα υλοποιηθεί από το Γραφείο Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Ιεράπετρας και απευθύνεται σε όλους τους υπαλλήλους καθαριότητας των σχολικών κτιρίων και των εσωτερικών χώρων.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα του Γραφείου Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας 28423 40402 κ.Σταυρούλα Κιουρανάκη και 28423 40404 κ. Χρυσούλα Χαλκιαδάκη.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *