Εκλογές 2019: Χαμός στα Social Media από τις… ψηφιακές καμπάνιες!


0
(0)

Στο ζενίθ οι προετοιμασίες και οι προεκλογικές καμπάνιες – Στο φουλ οι μηχανές ενόψει εκλογών

Εντείνεται η προεκλογική καμπάνια των υποψηφίων όσο πλησιάζουμε προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές, με τον όγκο δουλειάς να έχει αυξηθεί και στα τυπογραφία του νησιού.

Κάρτες, μονόφυλλα και τρίπτυχα έντυπα, ρίχνονται στη μάχη των εκλογών από τους υποψηφίους, σε μια προσπάθεια προβολής των ιδεών και προτάσεων τους, ενώ άλλοι… ψηφίζουν το διαδίκτυο και τα social media, τα οποία κατακλύζονται από τις ψηφιακές καμπάνιες των υποψηφίων.

Αρκετοί πάντως υποψήφιοι λόγω της οικονομικής κρίσης επιλέγουν τη τσάμπα διαφήμιση μέσω των social media, καθώς πέρα από οικονομικός τρόπος επικοινωνίας είναι και οικολογικός.

Ωστόσο, επιχειρηματίες στον τυπογραφικό χώρο, τονίζουν με νόημα ότι τα like δεν είναι ψήφοι!

Από τον… πόλεμο της αφίσας στη δεκαετία του 80, στη δύναμη της εικόνας και στη νέα μόδα της εποχής – στον ψηφιακό κόσμο- οι υποψήφιοι επιλέγουν τον τρόπο προβολής τους στις επικείμενες εκλογές, καθώς η μάχη θα είναι σκληρή με φόντο και τη πληθώρα των υποψηφιοτήτων, βάση του νόμου του Κλεισθένη.

Χρυσές δουλειές κάνουν τα κομμωτήρια και οι μακιγιέζ, με τα ραντεβού να έχουν πάρει φωτιά ενόψει των εκλογών.

Υποψήφιες προσπαθούν να εντυπωσιάσουν σε κάθε εμφάνιση τους, με τα μαλλιά να είναι στην τρίχα, προσέχοντας μάλιστα την κάθε λεπτομέρεια καλλωπισμού και αισθητικής.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr