Εκλογές στις 19 Ιουλίου στον Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας


0
(0)

Στην απόφαση να πραγματοποιηθούν οι εκλογές του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου στις 19 Ιουλίου κατέληξε η χθεσινή γενική συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, η πρώτη μετά τη δικαστική διαμάχη των τελευταίων μηνών από την προσωρινή διοίκηση που όρισε το πρωτοδικείο.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική και αρκετή ώστε να υπάρξει  απαρτία και να μπορέσουν να ληφθούν αποφάσεις με κεντρικό θέμα την απόφαση για διενέργεια εκλογών και εκλογή εφορευτικής επιτροπής, ενώ επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις διεκδικήσεις για αποζημιώσεις λόγω κορονοϊού.

Ο Μάνος Καπαράκης ο οποίος μαζί με τον Φώντα Δουλούμη και τον Γιάννη Παπαχατζάκη, ήταν τα μέλη της επιτροπής που προήδρευσαν στη συνέλευση μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι ανέφερε πως πέρα από τον ορισμό της 19ης Ιουλίου ως ημερομηνία εκλογών αποφασίστηκε πως οι εκλογές θα γίνουν μέσα στην πόλη της Ιεράπετρας από τις 11 ως τις 6 το απόγευμα, ώστε να μείνει και ένα δίωρο στο οποίο ο δικαστικός επιμελητής θα προχωρήσει στην καταμέτρηση.

Παράλληλα έγινε εφικτό να εκλεγεί η εφορευτική επιτροπή η οποία θα αναλάβει όλες τις διαδικασίες ώστε να πραγματοποιηθεί σωστά η εκλογική διαδικασία, με πρώτο καθήκον να συνεννοηθεί με δικαστικό αντιπρόσωπο και να βρει κατάλληλο χώρο εντός της πόλης.

Η εφορευτική επιτροπή αποτελείται από τον Μιχάλη Ζουράρη, τον Ανδρέα Καπαράκη και τον Βαλάντη Παπαχατζάκη.

Τέλος στη συζήτηση που έγινε για τα θέματα των αποζημιώσεων, έγινε εκτενής ενημέρωση από τον κ. Δουλούμη για όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει ως τώρα από όλους όσοι έχουν ασχοληθεί με το θέμα, έχουν μαζέψει στοιχεία και συνεννοούνται με τοπικές και μη αρχές. Για την ώρα τα δεδομένα είναι ακόμα ασαφή τόνισε ο κ. Καπαράκης σε σχέση με το σχεδιασμό που θα υλοποιήσει το Υπουργείο και έτσι υπάρχει ανάγκη να συνεχιστεί η διεκδίκηση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *