Εκλογές στην Ιεράπετρα – Ο Μακρύ Γιαλός στήριξε μαζικά Καλαντζάκη


0
(0)

Ένα από τα στοιχεία της χθεσινής αναμέτρησης που αξίζει μεγαλύτερο σχολιασμό είναι και τα αποτελέσματα στα εκλογικά κέντρα του Μακρύ Γιαλού, μια περιοχή από την οποία κατάγεται ο νυν Δήμαρχος Ιεράπετρας, έχει διατελέσει Δήμαρχος του πρώην Δημάρχου Μακρύ Γιαλού, αλλά και μια περιοχή στην οποία είχε απώλειες από τη Δημοτική του παράταξη με τον κ. Τζιρβελάκη να συμμετέχει με την παράταξη Πετρά.

Πέρα απ’ αυτά το πρόσφατο θέμα με το ζήτημα της επανίδρυσης του πρώην Δήμου Μακρύ Γιαλού, οι κινήσεις των κατοίκων, και οι τοποθετήσεις των υποψηφίων της Ιεράπετρας, ήταν επίσης ένας παράγοντας που σίγουρα έπαιξε ρόλο στο αποτέλεσμα.

Και τι συνέβη τελικά; Τα αποτελέσματα στις συγκεκριμένες περιοχές δείχνουν μια ευρεία επικράτηση του κ. Καλαντζάκη με διαφορές πολύ μεγαλύτερες από τα συνολικά αποτελέσματα με την παράταξη του νυν Δημάρχου να συγκεντρώνει ποσοστό κοντά στο 55%, συνολικά από τα έξι εκλογικά τμήματα, ενώ την παράταξη Πετρά να κινείται κοντά στο 22% και μόνο στο Ορεινό, να καταφέρνει να ισσορροπεί την κατάσταση.

πηγη:radiolasithi.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *