Εκδήλωση «Εγκέφαλος και Υγεία-Από την παιδική στην εφηβική ηλικία» από την Περιφέρεια Κρήτης και το Πανεπιστήμιο Κρήτης


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 14 Ιουλίου 2020 by energinews (admin)

Στα πλαίσια της συνδιοργάνωσης μεταξύ της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης και του Πανεπιστημίου Κρήτης, πραγματοποιήθηκε στις  10 Ιουλίου 2020 στο χώρο του Μουσείου Ιατρικής,  συνάντηση φορέων της Περιφέρειας Κρήτης με μέλη της Επιτροπής και συνεργάτες του Μουσείου στο πλαίσιο της προγραμματισμένης στις 6/3/2020 εκδήλωσης με θέμα ΄΄Εγκέφαλος και Υγεία. Από την Παιδική στην Εφηβική ηλικία΄΄ που ανεστάλη λόγω της Πανδημίας Covid-19. Για μια ακόμη χρονιά το  Μουσείο Ιατρικής και η Περιφέρεια Κρήτης με την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας για τις Νευροεπιστήμες και της Ιατρικής Σχολής συνεργάζονται σε εκπαιδευτικές δράσεις για τον Εγκέφαλο. Η εκδήλωση έχει ενταχθεί στο Κοινωνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Κρήτης.

Από την Περιφέρεια Κρήτης παραδόθηκε υλικό που θα διανεμηθεί σε όλες τις Σχολικές μονάδες που δήλωσαν συμμετοχή στην εκδήλωση.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν, από πλευράς Περιφέρειας Κρήτης ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής  Λάμπρος Βαμβακάς, ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας    Σπύρος Επιτροπάκης, στελέχη της Διεύθυνσης  Κοινωνικής Μέριμνας  ενώ από πλευράς του Μουσείου Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης παρευρέθηκαν , ο Δ/ντής του Μουσείου   Γιάννης Μουζάς Καθηγητής Γαστρεντερολογίας, τα μέλη της Επιτροπής Μουσείου, κ.κ. Μανόλης Τζατζαράκης Αναπληρωτής Καθηγητής Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Γιάννης Τσιαούσης Αναπληρωτής Καθηγητής Ανατομίας,  Έλενα Κρανιώτη Επίκουρη Καθηγήτρια Ιατροδικαστικής,  Μαρία Τσαγκαράκη μέλος ΕΤΕΠ Υπεύθυνη Συλλόγων και Δημιουργικού  του Μουσείου Ιατρικής Σχολής, κ. Κυριάκος Παπαδάκης μέλος ΕΤΕΠ υπεύθυνος Πληροφορικών συστημάτων Μουσείου Ιατρικής Σχολής καθώς κα συνεργάτες-εθελοντές του Μουσείου Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Οι φορείς ανανέωσαν το ραντεβού για μελλοντικές συνεργασίες σε θέματα αιχμής που απασχολούν τους νέους, την εκπαιδευτική κοινότητα και γενικότερα την κοινωνία της Κρήτης.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.