Εικόνες ντροπής με πεταμένα σκουπίδια σε σημείο με θέα στην Ανατολή – Yποψίες για εκπαιδευτικό

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 23 Ιουνίου 2020 by energinews (admin)

Εικόνες ντροπής για άλλη μια φορά έκαναν την εμφάνισή τους στην κοινότητα της Ανατολής και μάλιστα σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του Δήμου, με θέα την Ιεράπετρα και όλο τον θερμοκηπιακό κάμπο.

Εκεί επέλεξε χωρίς ίχνος ντροπής κάποιος να ξεφορτώσει μια καρότσα με σκουπίδια, τα περισσότερα μάλιστα ανακυκλώσιμα.

Το θέμα αναδεικνύει στο Ράδιο Λασίθι ο πρόεδρος της κοινότητας Βασίλης Ζαχαρόπουλος ο οποίος εξοργίστηκε με το θέαμα που βρήκε μπροστά του, τονίζοντας μάλιστα πως στο συγκεκριμένο σημείο που βρίσκεται κοντά στην ταβέρνα Άστρα, πολύ πρόσφατα με τη βοήθεια του Δήμου Ιεράπετρας έγινε καθαρισμός, όπως και σε άλλα σημεία του Δήμου.

Τα σκουπίδια όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες είναι τα περισσότερα ανακυκλώσιμα ενώ έχουν πεταχτεί και δύο κούτες βιβλία περίπου. Πρόκειται για βιβλία τα οποία, όπως λέει ο κ. Ζαχαρόπουλος δεν αναγράφουν πουθενά κάποιο όνομα, όμως στο εξώφυλλό τους ανεφέρουν πως πρόκειται για βιβλία εκπαιδευτικού και έτσι εκεί στρέφονται οι έρευνες. Εκτός από τα βιβλία πεταμένα είναι και άλλα σκουπίδια που δείχνουν στοιχεία του ταυτότητας αυτού που τα πέταξε. Ο κ. Ζαχαρόπουλος τόνισε πως εφόσον αυτός που τα πέταξε δεν ενδιαφερθεί άμεσα να τα μαζέψει, θα απευθυνθεί στη δημοτική αστυνομία ώστε να εντοπιστεί αυτός που τα πέταξε και να του επιβληθεί πρόστιμο.

1

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.