«Εθελόντρια» σε Νοσοκομείο της Κρήτης ζητούσε χρήματα και υποσχόταν… προσλήψεις στην Αστυνομία

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 19 Φεβρουαρίου 2020 by energinews (admin)

Για απάτη κατ’ εξακολούθηση κατηγορείται μια 25χρονη εθελόντρια σε κλινική νοσοκομείου του Ηρακλείου, η οποία φέρεται να «δάγκωσε» εφτά άτομα, στα οποία υποσχόταν ότι θα τους κάνει… αξιωματικούς της Αστυνομίας!

Ένα από τα εντυπωσιακά στοιχεία της υπόθεσης αυτής σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΠΑΤΡΙΣ είναι ότι η συγκεκριμένη εργαζόταν αμισθί στο νοσοκομείο και όλη τη γνώριζαν με διαφορετικό ονοματεπώνυμο.

Από την έρευνα της Αστυνομίας προκύπτει ότι η ίδια κατάφερε με τους «διορισμούς» που υποσχόταν, από τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2019, να αποσπάσει περισσότερα από 7.500 ευρώ από τα θύματά της

Η 25χρονη παρουσιαζόταν ως γιατρός και δήλωνε στα υποψήφια θύματα της ότι γνώριζε και άτομα μέσα στην αστυνομία, τα οποία επικαλούνταν χωρίς οι ίδιοι να το ξέρουν.

Μάλιστα όπως αναφέρει η «Π», φέρεται να έλεγε ότι θα φροντίσει να είναι οι ίδιοι μέσα στις προκηρύξεις πρόσληψης που θα γίνουν εκτάκτως στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Για να γίνει μάλιστα ακόμα πιο πειστική, τους παρότρυνε να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο όπου παρείχε εθελοντική εργασία.

Από την έρευνα της Ασφάλειας Ηρακλείου προέκυψε ότι υπήρξαν άτομα που την πίστεψαν και της έδωσαν από 700 έως 2.060 ευρώ!

Έγγραφα στο σπίτι της

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι της βρέθηκαν ιατρικές βεβαιώσεις από το νοσοκομείο στο οποίο ήταν εθελόντρια και στις οποίες μάλιστα φέρεται η ίδια να έχει υπογράψει ως γιατρός με το ψεύτικο όνομα που είχε συστηθεί σε όλους. Επίσης βρέθηκαν διάφορα έγγραφα του νοσοκομείου και ιατρικές εξετάσεις των ατόμων που φέρεται να εξαπάτησε

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.