Εθελοντική δράση καθαρισμού στα Φέρμα


0
(0)

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή, 11 Απριλίου 2021, εθελοντική δράση αποψίλωσης των χόρτων και ευπρεπισμού στα Φέρμα της κοινότητας Αγίου Ιωάννη Ιεράπετρας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννη.

Στην περιοχή μετέβη ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης,  με την Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, κα. Μαρία Ρουμελιωτάκη, όπου συνάντησε και συνεχάρη τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννη, κ. Νίκο Αθάνατο, τον Προέδρο της Κοινότητας, κ. Κυδωνάκη Μανόλη και όλους τους εθελοντές.

Όπως σχολίασε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Άλλη μία σημαντική πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννη η οποία έρχεται να συμβάλει σημαντικά στη προσπάθεια εξωραϊσμού της περιοχής πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Τέτοιου είδους δράσεις είναι πάντα αξιέπαινες και πολύ σημαντικές καθώς δεν ενισχύουν μόνο την αισθητική της περιοχής αλλά και τους δεσμούς των κατοίκων με τον τόπο τους.

Θέλω να ευχαριστήσω και να δώσω συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου, κ. Νίκο Αθάνατο, στον Πρόεδρο της Κοινότητας Αγίου Ιωάννη, κ. Μανόλη Κυδωνάκη και σε όλους τους εθελοντές για τις μέχρι τώρα ενέργειές τους.

Οι δράσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα. Μέσα από τη συνεργασία των Υπηρεσιών του Δήμου Ιεράπετρας με τον Πολιτιστικό Σύλλογο και τους εθελοντές στοχεύουμε στην περαιτέρω αισθητική αναβάθμιση και ανάπτυξη της κοινότητας του Αγίου Ιωάννη.»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *