Εγρήγορση για να μην παραμείνει το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού μια κουκκίδα στον χάρτη

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 15 Οκτωβρίου 2019 by energinews (admin)

“Είναι σαφές, ότι ο Δήμος Αγίου Νικολάου, θ΄αναλάβει το μερίδιο που του αναλογεί και μάλιστα, με το παραπάνω ! Η ίδρυση του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στην πόλη μας, μετά την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου, είναι γεγονός. Αναμένουμε από τους πολιτικούς παράγοντες του νομού και συγκριμένα από τους κ.κ. Πλακιωτάκη (Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής) και Μανόλη Θραψανιώτη (βουλευτή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ), να στηρίξουν έμπρακτα αυτήν την προσπάθεια , ώστε το Λασίθι και ο Άγιος Νικόλαος που μπήκαν στον χάρτη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης να μην παραμείνουν εκεί απλά ως κουκκίδα …” .
Στην δήλωση αυτή, προχώρησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την συνάντηση που είχε σήμερα με τους αντιδημάρχους κ.κ. Θ. Χαριτάκη, Χ. Αλεξάκη, τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου κ. Λ.Ραφαιλάκη και τον πρόεδρο του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου κ. Κώστα Παναγιωτάκη.
Όπως έγινε γνωστό, με αφορμή την πρώτη ουσιαστικά συνάντηση παραγόντων του Δήμου, ξεκινά η διαδικασία για την δημιουργία ομάδας στήριξης του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, η οποία αναμένεται να διευρυνθεί με την συμμετοχή προσωπικοτήτων που έλκουν την καταγωγή τους από την περιοχή, αλλά και εκπροσώπων παραγωγικών τάξεων .
Θα αναληφθούν όλες εκείνες οι πρωτοβουλίες που χρειάζονται – δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου – ώστε ο μεγάλος στόχος που έχει τεθεί και σχετίζεται με την λειτουργία του τμήματος, να υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν για το καλό της ευρύτερης περιοχής.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.