Εγκαίνια και ανακοινώσεις από τον Χρήστο Σπίρτζη σε Σητεία, Ιεράπετρα και Οροπέδιο


0
(0)

Με την παρουσία του Υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη πρόκειται να ολοκληρωθεί η κυβερνητική παρουσία στην Κρήτη για τα εγκαίνια και ανακοινώσεις για έργα, σε συνέχεια των σημερινών επισκέψεων του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού αποδείχθηκε πολύ βαρύ και έτσι ο κλήρος έπεσε στον Υπουργό Υποδομών ο οποίος αρχικά θα επισκεφθεί τη Σητεία για να εγκαινιάσει τη γέφυρα Χαμεζίου, στη συνέχεια περίπου στις 14:30 το μεσημέρι θα βρίσκεται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Ιεράπετρα για την ανακοίνωση της δημοπράτησης της προσαγωγού διώρυγας Μπραμιανών και μια ευρύτερη συζήτηση που θα ακολουθήσει, και από εκεί θα κατευθυνθεί προς το Οροπέδιο Λασιθίου όπου θα γίνουν οι ανακοινώσεις για τη δημοπράτηση των αρδευτικών δικτύων της περιοχής.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)