Εβδομάδα με σπασίματα και διακοπές στο νερό μέσα στην Ιεράπετρα


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 2 Ιουλίου 2020 by energinews (admin)

Μια εβδομάδα με πολλά προβλήματα στην υδροδότηση της πόλης της Ιεράπετρας φαίνεται πως έχει φτάσει στο τέλος της με τις επιδιορθώσεις να έχουν ολοκληρωθεί και από χθες το μεσημέρι όλα τα σημεία να υδροδοτούνται χωρίς προβλήματα.

Τα προβλήματα αρχικά ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο από δύο σπασίματα μέσα στην πόλη που προκλήθηκαν από τις εργασίες του εργολάβου που δουλεύει στην πόλη. Έτσι αρχικά το κέντρο της πόλης έμεινε χωρίς νερό την ημέρα του Σαββάτου και η υδροδότηση επανήλθε ξανά την Κυριακή, όπως λέει στο Ράδιο Λασίθι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πέτρος Μαστοράκης.

Στη συνέχεια τα προβλήματα επικεντρώθηκαν στα σημεία με μεγαλύτερο υψόμετρο ή στα άκρα του δικτύου, εκεί δηλαδή που η πίεση του νερού ήταν χαμηλότερη.

Τις επόμενες μέρες έγινε προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης προς τις δεξαμενές του Μύρτου, Στομίου Νέας Ανατολής και Γρα Λυγιάς και από σήμερα στο πρωί στις 7 το νερό δόθηκε ξανά προς χρήση και έτσι αυτή τη στιγμή δεν αναμένεται να υπάρχει πρόβλημα σε κανένα σημείο της πόλης.

Τα προβλήματα μέσα στην πόλη όπως είπε ο κ. Μαστοράκης συμβαίνουν λόγω αστοχίας υλικών ή παλαιότητας του δικτύου, όμως είναι αυτά είναι συγκεκριμένα σημεία που παρακολουθούνται από την υπηρεσία.

Ήδη όπως λέει έχουν γίνει αντικαταστάσεις δικτύων στις οδούς Θράκης, Αμβροσίου Σφακιανάκη και κοντά στο κλειστό γυμναστήριο που ήταν περιοχές με γνωστά προβλήματα, ενώ το σημείο που έχουν προγραμματιστεί οι επόμενες αντικαταστάσεις είναι η οδός Οδυσσέα Ελύτη και οι γύρω κάθετοι, και στη συνέχεια επιδιορθώσεις θα γίνουν στα Λιβάδια.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.