ΕΑΣ Ιεράπετρας: Νέα προκήρυξη για Νέους Αγρότες εντός του 2021


0
(0)

Η ΕΝΩΣΗ Ιεράπετρας ανακοινώνει στους αγρότες  ότι θα πρέπει να περιμένουν  µία νέα προκήρυξη Νέων Αγροτών εντός του 2021,  σύμφωνα µε τα όσα προέκυψαν από την 8η Επιτροπή Παρακολούθησης των Προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης.

Οι εν δυνάμει δικαιούχοι του Μέτρου πρέπει να έχουν υποβάλλει δήλωση ΟΣΔΕ κατά το έτος υποβολής της αίτησης στήριξης.

Με βάση  λοιπόν τις αιτήσεις του ΟΣ∆Ε του 2021 θα εξεταστούν οι εντάξεις στις καινούργιες προκηρύξεις Νέων Αγροτών αλλά και Σχεδίων Βελτίωσης, το οποίο υπολογίζεται  χρονικά αµέσως  µετά το ερχόµενο καλοκαίρι.

Η ΕΝΩΣΗ ΙΕΡΆΠΕΤΡΑΣ εξειδικεύεται στην εκπόνηση και υποβολή Φακέλων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) και κυρίως των Προγραμμάτων Νέων Αγροτών και Σχεδίων Βελτίωσης με ποσοστά επιτυχίας 100%.

Τα ποσοστά μας στην έγκριση φακέλων οφείλονται στη μεγάλη μας εμπειρία διευθέτησης τέτοιου είδους προγραμμάτων.

Λόγω της περιοδικότητας και της μη προγραμματισμένης προκήρυξης των προγραμμάτων, η  ΕΝΩΣΗ ΙΕΡΆΠΕΤΡΑΣ έχει αναπτύξει ένα σύστημα ειδοποιήσεων για τα επερχόμενα προγράμματα του ΠΑΑ.

Απλά μας ενημερώνετε, τηλεφωνικά στο 6972037194 και στον υπεύθυνο γεωπόνο Φερετζάκη Μιχάλη ή μέσω email στο programmata@easierapetras.gr, για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει και εμείς σας ειδοποιούμε μέσω τηλεφώνου (sms και κλήση) ή μέσω email όταν το πρόγραμμα ανακοινωθεί ή προκηρυχθεί!

Εναλλακτικά μπορείτε να περάσετε από την Ένωση Ιεράπετρας καθημερινά 7-3 για να δηλώσετε το όνομα σας στην <<ΛΙΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ>> έτσι ώστε να προετοιμάσουμε ανάλογα με την περίπτωση το στήσιμο του φακέλου αλλά και την σωστή δήλωση καλλιέργειας (ΟΣΔΕ 21), το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό στην τελική έγκριση της μελέτης.

Με αυτό τον τρόπο δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χάσετε ένα πρόγραμμα!

Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Μελετών  του Κέντρου Υποστήριξης Αγροτών της Ένωσης Ιεράπετρας, στους Παπαλάκκους.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2842022248 – 6972037194, υπεύθυνο γεωπόνος Φερετζάκης Μιχάλης.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.