«Είδα νεκρούς τους συναδέλφους μου»: Συγκλονίζει η τραγωδία με τους νεκρούς πυροσβέστες στο Βώσακο

«Είδα νεκρούς τους συναδέλφους μου»: Συγκλονίζει η τραγωδία με τους νεκρούς πυροσβέστες στο Βώσακο
0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 5 έτη by energinews (admin)

«Ώρα Αιχμής»: Μνήμες από την τραγωδία με τους τρεις πυροσβέστες που «έφυγαν» στο καθήκον

Είχε καλύψει το πρόσωπό του για να αποφύγει το θάνατο

Με τρεμάμενη φωνή αλλά και έκδηλη συγκίνηση ο πυροσβέστης της ΕΜΑΚ, κ. Γιώργος Μπελενιώτης, αλλά και ο διοικητής της Υπηρεσίας, κ. Γιώργος Τσικαλάς θυμούνται στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV τις τραγικές στιγμές της τραγωδίας στο Βώσακο, που στοίχισε την ζωή τριών πυροσβεστών: Του Στέλιου Μαρκάκη, του Ηρακλή Τζανάκη και του Νικήτα Κορομηλά.

Μάλιστα, στα πλάνα που παρουσιάστηκαν στην διάρκεια του τηλεοπτικού αέρα φαίνονται οι δύο πυροσβέστες να μεταφέρουν τις σορούς των τριών συναδέλφων τους σε μία ανθρώπινη τραγωδία που τον Ιούλιο του 2007 είχε παγώσει ολόκληρη την Ελλάδα.

Εικόνες που κόβουν την ανάσα από σοβαρά περιστατικά παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» με σημείο αναφοράς το επιχειρησιακό έργο των πυροσβεστών της Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού αέρα, άνθρωποι του πυροσβεστικού σώματος μοιράστηκαν μαζί με τους τηλεθεατές τις εμπειρίες τους, μέσα από εικόνες – ντοκουμέντο που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά για περιστατικά που έκαναν το γύρο της Ελλάδας.

Είμαστε δυνατοί μέχρι τη στιγμή που θα δούμε ένα δικό μας άνθρωπο να υποφέρει

Για τους ίδιους τους ανθρώπους του πυροσβεστικού σώματος της Κρήτης ο χρόνος είναι ο πιο σκληρός αντίπαλος, μιας και τις περισσότερες φορές, μια λάθος κίνηση, σε χρόνο παραπάνω από ότι επιτρέπεται από τις συνθήκες, μπορεί να αποβεί μοιραία για τους ίδιους αλλά και τους πολίτες.

Στη διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV οι άνθρωποι της πυροσβεστικής υπηρεσίας από ολόκληρη την Κρήτη μοιράστηκαν τις δικές τους εμπειρίες μέσα από εικόνες – ντοκουμένο δύσκολων καταστάσεων που κατά καιρούς έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν.

Δείτε το συγκινητικό απόσπασμα από την εκπομπή «Ώρα Αιχμής»:


πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.