Δώρα και Πρωτοχρονιάτικες ευχές στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Αγίας Τριάδας


Reading time: 2 Minutes

Τελευταία ενημέρωση 31 Δεκεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Την Μονάδα Φροντίδος Ηλικιωμένων Ενορίας Αγίας Τριάδος, επισκέφθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών και Εθελοντισμού κ. Θωμάς Χαριτάκης, ο οποίος είχε την ευκαιρία, να συνομιλήσει τόσο με τους υπευθύνους του Δ.Σ , όσο και με τους φιλοξενούμενους σ΄αυτήν.

Ο πρωτ/ρος Κων/νος Χαλικαδάκης – πρόεδρος του Δ.Σ – παρουσιάζοντας το έργο καθώς και την φιλανθρωπική δράση των Μελών του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Φίλοι Ατόμων Τρίτης Ηλικίας ενορίας Αγ. Τριάδος», ζήτησε την συνδρομή του δήμου, προκειμένου ν΄αντιμετωπιστούν λειτουργικές ανάγκες της Μονάδας.

Ο κ. Χαριτάκης , δεσμεύτηκε να εξετάσει από κοινού με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, τα ζητήματα που τέθηκαν, ενώ σε συνάντηση που είχε με τους φιλοξενούμενους της Μονάδας, δόθηκε η ευκαιρία ν΄ανταλλάξουν ευχές καθώς και να προσφερθούν δώρα, με αφορμή την έλευση του νέου έτους.

Στην συνάντηση, παρευρέθηκαν οι : πρωτ/ρος Κων/νος Χαλικαδάκης (πρόεδρος ), Έλση Ορφανάκη (γραμματέας), Στάθης Κυριακάκης (ταμίας), Γιάννης Μαρής (Δ/ντης της Μονάδας).

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.