Δώδεκα μήνες φυλακή στους 11 αγρότες για τα επεισόδια στο Λιμάνι Ηρακλείου

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 29 Οκτωβρίου 2019 by energinews (admin)

Ήταν τότε που κυρίως αγρότες από την Ιεράπετρα συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι του Ηρακλείου και διαμαρτυρήθηκαν για την απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας

Σε δώδεκα μήνες φυλακή με τριετή αναστολή για την κατηγορία της διατάραξης κοινής ειρήνης, ενώ απαλλάχθηκαν από τις άλλες κατηγορίες, καταδικάστηκαν πριν από λίγο οι ένδεκα αγρότες, Ιεράπετρας και Βιάννου, που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στα επεισόδια του Λιμανιού του Ηρακλείου στις 9 Δεκεμβρίου 2016.

Ήταν τότε που κυρίως αγρότες από την Ιεράπετρα συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι του Ηρακλείου και διαμαρτυρήθηκαν για την απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, διεκδικώντας πλοίο ασφαλείας για την μεταφορά των ευπαθών προϊόντων τους.

Η ένταση δεν άργησε να προκληθεί μεταξύ αγροτών και ναυτεργατών και μάλιστα είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά στα εκδοτήρια ναυτιλιακής εταιρείας. Σήμερα λοιπόν, έγινε το δικαστήριο, με τους έντεκα αγρότες να έχουν στο πλευρό τους συνδικαλιστές από την Ιεράπετρα, αλλά και τον δήμαρχο της Ιεράπετρας Θεοδόση Καλαϊτζάκη.

Πριν από λίγο λοιπόν το δικαστήριο τους απάλλαξε απ’ όλες τις κατηγορίες, πλην τη διατάραξη κοινής ειρήνης. Οι συνήγοροι της υπεράσπισης άσκησαν έφεση, κάτι που σημαίνει ότι η υπόθεση θα έχει συνέχεια στο Εφετείο.

πηγη:www.neakriti.gr

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.