Δύσκολη συνέλευση σήμερα για το μέλλον του Γηροκομείου – Χωρίς ενδιαφέρον για το νέο ΔΣ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 10 Ιανουαρίου 2020 by energinews (admin)

Μια γενική συνέλευση κρίσιμη, που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη συνέχεια της λειτουργίας της δομής του Γηροκομείου στην Ιεράπετρα, τους εργαζόμενους και το Σύλλογο Φίλων Τρίτης Ηλικίας που διαχειρίζεται τη δομή, πραγματοποιείται απόψε στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας με φόντο την παραίτηση του προέδρου Μανώλη Χατζάκη πριν τις γιορτές και τα πολύ μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος.

Το προηγούμενο διάστημα ο Σύλλογος είχε απευθύνει κάλεσμα στην κοινωνία και όλους τους φορείς της περιοχής ώστε να υπάρξει ενδιαφέρον για την ενίσχυση του Συλλόγου αλλά και συμμετοχής προσώπων στο νέο ΔΣ που θα πρέπει να προκύψει.

Κάτι που όπως λέει ο κ. Χατζάκης στο Ράδιο Λασίθι δεν φαίνεται πως είχε αποτέλεσμα και η εικόνα που ο ίδιος έχει είναι πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιον για να συμμετάσχει στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Παρόλα αυτά μέχρι και την τελευταία στιγμή υπάρχει η ελπίδα πως θα βρεθούν τα άτομα που θα συνεχίσουν την προσπάθεια, αφού εκτός της δικής του παραίτησης σήμερα θα αποχωρήσουν και επίσημα τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ.

Η προσφυγή στο Πρωτοδικείο για ορισμό προσωρινού Συμβουλίου θα είναι η μοναδική και χειρότερη λύση που μπορεί να προκύψει μετά τη σημερινή συνέλευση αν δεν υπάρξουν υποψήφιοι, υπογράμμισε ο κ. Χατζάκης και πλέον μένει να φανεί απόψε η συνέχεια.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.