Δύο χιλιάδες ιατρικές μάσκες από την Περιφέρεια Κρήτης στους ιατρούς «Πρώτης Γραμμής»


0
(0)

Η Περιφέρεια Κρήτης, Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, ανταποκρινόμενη στο αίτημα του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, παρέδωσε σήμερα, 2.000 μάσκες με σκοπό να τις διαθέσει στους γιατρούς «πρώτης γραμμής» στο πλαίσιο του «Ιατρεία Ανοιχτά με Πόρτα Κλειστή» για την αντιμετώπιση και προστασία όλων, από την περαιτέρω εξάπλωση του κορωνοϊού.

Η απόφαση ελήφθη από τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Λάμπρο Βαμβακά και η παράδοση έγινε στον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου Χάρη Βαβουρανάκη με την συμμετοχή του  μέλους του ιατρικού συλλόγου Νίκου Λαθουράκη και την παρουσία του αν. προϊσταμένου τμήματος δημόσιας υγιεινής Αντώνη Παπαδάκη.

«Μένουμε Σπίτι» το μήνυμα Περιφερειάρχη, Προέδρου Ιατρικού Συλλόγου

Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χάρις Βαβουρανάκης, αναφέρθηκαν στο κρίσιμο κοινό μήνυμα προς τους πολίτες «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ», προστατεύουμε τον εαυτό μας,   τις ευπαθείς ομάδες και τους γύρω μας, τηρούμε τα μέτρα υγιεινής, αποφεύγουμε το συγχρωτισμό».

Το πιο αποτελεσματικό μέτρο περιορισμού της επιδημίας είναι, ο περιορισμός κατ΄ οίκον, με την εμφάνιση ήπιων συμπτωμάτων ίωσης για τα άτομα που δεν ανήκουν σε ευπαθή ομάδα, τα οποία πρέπει να απευθύνονται στον προσωπικό τους γιατρό.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *