Δύο νέοι κάδοι για ανακύκλωση ρούχων σε Ιεράπετρα και Κουτσουρά

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 4 Μαΐου 2022 by energinews (admin)

Ενημερώνουμε τους Δημότες μας ότι έχουμε τοποθετήσει δύο ακόμη κόκκινους κάδους για την ανακύκλωση ενδυμάτων και υποδημάτων.

Όπως ήδη γνωρίζετε πριν ένα χρόνο περίπου είχαμε τοποθετήσει δύο κόκκινους κάδους σε δύο σημεία της πόλης της Ιεράπετρας , στην είσοδο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και στην οδό Παπαρηγοπούλου έναντι LIDL. Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι τοποθετήσαμε δύο επιπλέον κάδους , έναν στην είσοδο του Μισεδάκειου (γήπεδο ποδοσφαίρου) στην Ιεράπετρα και ένα στην Κοινότητα Μακρύ Γιαλού μπροστά από το Δημοτικό Κτίριο στον Κουτσουρά.

Ζητούμε από όλους τους Δημότες να εναρμονιστούν με αυτήν την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για να πετύχουμε τους στόχους μας που δεν είναι άλλοι από το να αυξήσουμε τα ποσοστά της Ανακύκλωσης στο Δήμο μας.

Επίσης θα θέλαμε να σας πούμε ότι δώσαμε τις  πρώτες δωροεπιταγές αξίας εκατό ευρώ  από την ανακύκλωση των ρούχων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για να αγοραστούν είδη πρώτης ανάγκης για τους ωφελούμενους. Το ποσό είναι μικρό , αλλά η αρχή είναι το ήμισυ του παντός . Η προσπάθεια μετράει και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε συμβάλλοντας όχι μόνο στην αύξηση της ανακύκλωσης και της  κυκλικής οικονομίας , αλλά βοηθώντας και κάποιους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη.

Η φετινή χρονιά θα είναι για όλους μας ένα μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε όλοι μαζί.

Η προσπάθεια συνεχίζεται ………… Στο επόμενο διάστημα θα σας ενημερώσουμε για ακόμη μια ενδιαφέρουσα δράση της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος & Καθαριότητας στο πλαίσιο της Ανακύκλωσης .

Για να πετύχουμε θέλουμε τη συμμετοχή και τη συνεργασία όλων των Δημοτών .

Η Αντιδήμαρχος

Μαρία Ρουμελιωτάκη

10

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.