Δύο νέες σχολικές μονάδες θα λειτουργήσουν την επόμενη χρονιά στο Δήμο Ιεράπετρας

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 23 Μαρτίου 2022 by manos (seo)-admin

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, των αντιδημάρχων κας Χρύσας Χατζημαρκάκη και κ. Κωνσταντίνου Αστροπεκάκη και του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Λασιθίου, κ. Αθανασίου Κατσαγκόλη. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις υπάρχουσες σχολικές δομές αλλά και τη λειτουργία νέων.

Δύο νέες σχολικές δομές θα λειτουργήσουν για πρώτη φορά από το σχολικό έτος 22-23.Πρόκειται για το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. (Ενιαίο ειδικό επαγγελματικό γυμνάσιο λύκειο) και για το Εργαστηριακό Κέντρο (Ε.Κ.). Ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ενημερώθηκε λεπτομερώς για την πρόταση που έχει κατατεθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και αφορά τη χρηματοδότηση της μελέτης και κατασκευής νέου κτιρίου μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου στο Καβούσι.

Ο κ. Κατσαγκόλης επεσήμανε ότι η συνεργασία του με τον Δήμο Ιεράπετρας είναι άψογη και οι εργασίες και οι παρεμβάσεις στα σχολεία είναι εμφανείς και συνεχείς.

Η κα. Χατζημαρκάκη επιβεβαίωσε την πολύ παραγωγική συνεργασία του Δήμου Ιεράπετρας με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου και δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που καταφέρνουμε να φέρνουμε συνεχώς στο Δήμο Ιεράπετρας νέες σχολικές μονάδες.

Η εκπαίδευση είναι πυλώνας της κοινωνίας μας και οφείλουμε να την προσφέρουμε αδιακρίτως, σε όλους και με κάθε δυνατή μορφή.

Το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ και το Ε.Κ. είναι ιδιαίτερες δομές με ξεχωριστή κοινωνική συνεισφορά που προσαρμόζονται στις ανάγκες των εκπαιδευόμενων και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα τις φιλοξενήσουμε και στον Δήμο Ιεράπετρας».

22

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.