Δύο κολοσσιαία τουριστικά έργα στην Κρήτη ύψους 450 εκατ. ευρώ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 18 Δεκεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Έρχονται εκατοντάδες θέσεις εργασίαςΕλπίδες για εκτόξευση της ανάπτυξης σε επίπεδο τουρισμού και υποδομών, δημιουργούν τα δύο κολοσσιαία για τα δεδομένα της Κρήτης τουριστικά έργα σε Κίσαμο και Λασίθι που περιλαμβάνονται στα έξι επενδυτικά σχέδια τα οποία ενέκρινε η Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων.

Δύο ξενοδοχειακές μονάδες στην Κίσαμο

Οι επενδύσεις για το νησί μας ξεπερνούν τα 450 εκατομμύρια ευρώ.Σε ότι αφορά στην Κρήτη, η πρώτη επένδυση με την ονομασία «COSTA NOPIA» είναι της εταιρίας  «Cretan Sun and Sea Developments Α.Ε. μέλος του Ομίλου Εταιρειών ΛΕΠΤΟΣ, συνολικού προϋπολογισμού 303 εκατομμυρίων ευρώ.

Η επένδυση της COSTA NOPIA που θα γίνει σε συνολική έκταση 1130 στρεμμάτων  περιλαμβάνει δύο ξενοδοχειακές μονάδες, παραθεριστικές κατοικίες, τουριστικό καταφύγιο σκαφών, αθλητικές εγκαταστάσεις, γήπεδο golf.

Επένδυση 1.400 στρεμμάτων στο Καβούσι

Η δεύτερη επένδυση  «CAPE THOLOS» της Ανώνυμης Εταιρείας Τουριστικών Επιχειρήσεων Α.Ε με το διακριτικό τίτλο «Maris Hotels» του ομίλου Μεταξά, συνολικού προϋπολογισμού 150 εκατομμυρίων ευρώ θα αναπτυχθεί σε συνολική έκταση 1.400 στρεμμάτων στην περιοχή Θόλος Καβουσίου, στο Λασίθι και περιλαμβάνει:

την κατασκευή ενός Παραθεριστικού-Τουριστικού Χωριού, ενός Σύνθετου Τουριστικού Καταλύματος , δύο ξενοδοχειακών μονάδων και ενός τουριστικού καταφυγίου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής εκτιμά ότι η επένδυση στην Κίσαμο θα δημιουργήσει ένα υψηλού επιπέδου προορισμό .

Ταυτόχρονα και σε συνδυασμό με τις σχεδιαζόμενες παρεμβάσεις στις οδικές υποδομές εκτιμάται θα αλλάξει ριζικά το τοπίο ανάπτυξης στη Δυτική Κρήτη.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.