Δωρεά τριών απινιδωτών στο Δήμο Ιεράπετρας από τα νεφρολογικά κέντρα «Άγιος Παντελεήμονας»


0
(0)

Τον Πρόεδρο της εταιρείας ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ», κ. Παναγιώτη Δερεζέα, υποδέχτηκε στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, παρουσία της Αντιδημάρχου Οικονομικών, κας Χρύσας Χατζημαρκάκη και του Προέδρου της Επιτροπής Υγείας, κ.  Ιωάννη Σαραντώνη. Ο κος Δερεζέας προχώρησε στη δωρεά τριών αυτόματων φορητών απινιδωτών προς τον Δήμο Ιεράπετρας, οι οποίοι θα τοποθετηθούν στην Πλατεία του Κουτσουρά, στην Κάτω Παραλία Ιεράπετρας και στην Κοινότητα της Παχείας Άμμου.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, αφού ευχαρίστησε τον κ. Δερεζέα για την ευγενική προσφορά του, επεσήμανε τα εξής:

«Η σημερινή προσφορά αποτελεί μια πράξη ουσίας, μια πράξη κοινωνικής ευθύνης, που συμβάλλει στην προστασία της δημόσιας υγείας, αφού οι απινιδωτές θα χρησιμοποιηθούν για την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, συντείνοντας στην προσπάθεια να σωθεί η ζωή ενός ανθρώπου.

Τέτοιες προσφορές καταδεικνύουν την ευαισθησία των επιχειρηματιών και των δημοτών πάνω σε  σοβαρά θέματα, όπως είναι ο τομέας της υγείας, καθώς και τη διάθεση συνεργασίας με τον Δήμο, κάτι το οποίο επιδιώκουμε και εμείς ως Δημοτική Αρχή.

Εύχομαι τέτοιες ενέργειες, όπως αυτή του κ. Δερεζέα, να βρουν κι άλλους μιμητές προς όφελος των πολιτών του Δήμου της Ιεράπετρας».

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *