Δωρεά τρισδιάστατου εκτυπωτή στο 1ο Λύκειο Ιεράπετρας


0
(0)

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Καθηγητών του 1ου ΓΕΛ Ιεράπετρας και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ιεράπετρας κ. Αστροπεκάκης Κων/νος, ευχαριστούμε θερμά την κα Lizzi Meachan κάτοικο Ίστρου Αγ. Νικολάου, για τη δωρεά προς το σχολείο μας, στη μνήμη του συζύγου της Trevor Meacham, εκτυπωτή τρισδιάστατης εκτύπωσης με τον πλήρη εξοπλισμό του και με αναλώσιμα για την τριετή τουλάχιστον λειτουργία του.

Ευχαριστούμε, επίσης, τον κ. Πετάση Μανώλη, Φιλόλογο, για τη συνεισφορά του στην διεκπεραίωση αυτής της τόσο σημαντικής δωρεάς για το σχολείο μας. Η αξιοποίηση του εκτυπωτή από μαθητές και εκπαιδευτικούς αναμένεται να δώσει νέες δυνατότητες για καινοτόμες εκπαιδευτικές δραστηριότητες που έως τώρα ήταν αδύνατο να υλοποιηθούν.

Για το 1ο Ημερήσιο Γενικό Λύκειο Ιεράπετρας
Η Διευθύντρια
Σοφία Ι. Κονταξάκη

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *