Δωρεάν ρεύμα σε 50 οικογένειες των σεισμόπληκτων Δήμων με τη μέθοδο του συμψηφισμού από την ενεργειακή κοινότητα «Μινώα Ενεργειακή»


0
(0)

Η Περιφέρεια Κρήτης, συνεχίζει τις δράσεις αρωγής και υποστήριξης των σεισμόπληκτων του Αρκαλοχωρίου και της ευρύτερης περιοχής.  Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον πρόεδρο της ΜΙΝΩΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Χαράλαμπο Γιαννόπουλο, ο περιφερειάρχης Στ. Αρναουτάκης ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης του πρώτου έργου ενεργειακού συμψηφισμού, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Δεκεμβρίου σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό. Στην συνάντηση συμμετείχε επίσης η Ειδική Σύμβουλος Περιφερειάρχη και μέλος τους Δ.Σ. της Minoan Energy Γεωλόγος Ερμιόνη Γιαλύτη.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν κυρίως την αντιμετώπιση της ενεργειακής ένδειας, σε συνδυασμό με τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε πρόσφατα την περιοχή και οδήγησε εκατοντάδες ανθρώπους στην αποστέρηση της εργασίας αλλά και της κατοικίας τους. Εν μέσω αυτής της δυσμενούς συνθήκης  και στα πλαίσια της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, η Περιφέρεια Κρήτης, προχωράει σε μία ουσιαστική κίνηση υποστήριξης, προσφέροντας δωρεάν ρεύμα με τη μέθοδο του συμψηφισμού, σε 50 οικογένειες σεισμόπληκτων, που κατοικούν στους αντίστοιχους δήμους της Κρήτης. Οι δικαιούχοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα αυτή, σε όποιο χώρο και αν έχουν καταλύσει ή φιλοξενούνται.

Αυτού του είδους η συνεισφορά, όπως συζητήθηκε στη συνάντηση, θα προκύψει από το δεύτερο έργο ενεργειακού συμψηφισμού, που ξεκινάει σε λίγο από την ΜΙΝΩΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.

Στα πλαίσια της αρωγής των πολιτών αλλά και της ενεργειακής δικαιοσύνης η Περιφέρεια Κρήτης συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα όσους το έχουν ανάγκη,  αναδεικνύοντας την ευαισθητοποίηση της αυτοδιοίκησης, που αποτελεί ένα πραγματικό στήριγμα, πάντα κοντά στους πολίτες.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *