Δυσφορία για τις καθυστερήσεις στο έργο προσάμμωσης της παραλίας στο κέντρο της Ιεράπετρας που πήρε νέα παράταση


Τελευταία ενημέρωση 4 μήνες by energinews (admin)

Άλλη μια παράταση στο αντιδιαβρωτικό έργο του ύφαλου κυματοθραύστη και της τεχνητής προσάμμωσης της παραλίας κατά μήκος της παραλιακής οδού Μαρκοπούλου δόθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας.

Αν και ο ύφαλος κυματοθραύστης έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό, η προσάμμωση της παραλίας έχει συναντήσει πολλά προβλήματα και καθυστερήσεις με αποτέλεσμα από πλευράς εργολαβικής εταιρίας να ζητηθεί παράταση έως τον Αύγουστο.

Η παράταση αυτή όπως λέει στο Ράδιο Λασίθι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας, Βαγγέλης Μπινιχάκης, αναγκαστικά γίνεται αποδεκτή αν και υπάρχουν πολλά παράπονα και από τη δημοτική αρχή για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στο έργο. Παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμα πολλές εργασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν μετά την προσάμμωση και έτσι δεν υπήρχε άλλη επιλογή.

Το συγκεκριμένο έργο βέβαια δεν είναι το μοναδικό που απασχολεί την περιοχή του παραλιακού πεζόδρομου της Ιεράπετρας με πολλά καταστήματα να έχουν επεκτείνει κατά πολύ τους χώρους των τραπεζοκαθισμάτων με αποτέλεσμα σε ορισμένα σημεία να δυσκολεύεται κανείς να περάσει ακόμα και μόνος του!

Ο κ. Μπινιχάκης τόνισε πως, αυτό είναι ακόμα ένα πρόβλημα που έρχεται να προστεθεί στη γενικότερη κατάσταση που δημιουργείται από την έλλειψη κανονισμού κοινόχρηστων χώρων, ο οποίος αν και έχει συνταχθεί και είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε, δεν αναμένεται να ψηφιστεί μέχρι την ολοκλήρωση όλων των έργων αναπλάσεων μέσα στην πόλη.

ΑΚΟΥΣΤΕ (ΕΔΩ)

7

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.