Δυο φορές το μήνα παιδίατρος στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου Ιεράπετρας


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 27 Οκτωβρίου 2020 by manos (seo)-admin

Ο Δήμος Ιεράπετρας και το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α δίνοντας έμφαση στην ενίσχυση των Βρεφονηπιακών μας σταθμών και μετά από πολύχρονη προσπάθεια, προχώρησε σε συνεργασία με την παιδίατρο κ. Γιατζάκη Μαρία, η οποία θα επισκέπτεται δυο φορές το μήνα όλους τους βρεφονηπιακούς σταθμούς παρέχοντας φροντίδα στα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτούς. Μια υποχρέωση μας απέναντι στους μικρούς μας δημότες, υλοποιείτε.

Η συμβολή της παιδιάτρου στις δομές μας κρίνεται απαραίτητη. Θα παρακολουθεί την υγεία και την ανάπτυξη των παιδιών σε συνεργασία με τους γονείς και τις βρεφονηπιοκόμους και θα ενημερώνει τον φάκελο του κάθε παιδιού.

Ακόμα στην επίβλεψη της θα έχει το διατροφικό πρόγραμμα και την τήρηση του, όπως έχει σταλεί από το Υπουργείο Υγείας και έχει ως βάση την Μεσογειακή Διατροφή.

Θα υποδεικνύει τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν για την υγιεινή των παιδιών και για την υγειονομική κατάσταση των Παιδικών σταθμών.

Η περιφρούρηση της σωματικής αλλά και ψυχικής υγείας των παιδιών αποτελεί υποχρέωση όλων μας και για αυτό θα προσπαθούμε πάντα.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.