Διόδια στον ΒΟΑΚ: Ξεκάθαρο «όχι» από τον Σταύρο Αρναουτάκη


0
(0)

Με την φράση, “Οι Κρητικοί δεν πρέπει να πληρώνουν διόδια στο νέο σύγχρονο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης όταν κατασκευαστεί”, απάντησε ο Σταύρος Αρναουτάκης σε επερώτηση περιφερειακών συμβούλων αναφορικά με την στάση που θα κρατήσει η Περιφέρεια στο σχεδιασμό της κυβέρνησης για χρήση διοδίων στο μεγαλόπνοο έργο.

Ξεκάθαρο όχι και χωρίς αστερίσκους, στο ενδεχόμενο να πληρώνουν οι Κρητικοί διόδια στο νέο Βόρειο Οδικό Άξονας Κρήτης όποτε και αν αυτός κατασκευαστεί, είπε κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Σταύρος Αρναουτάκης μετά από παρέμβαση της Λαϊκής Συσπείρωσης η οποία κάλεσε τον Περιφερειάρχη να πάρει ξεκάθαρη θέση μετά και τις τελευταίες αναφορές του πρωθυπουργού περί διευκολύνσεων στους κρητικούς χωρίς ωστόσο να μπει σε λεπτομέρειες.

«Η θέση η δική μας είναι ότι οι Κρητικοί δεν πρέπει να πληρώνουν διόδια. Ο κ. πρωθυπουργός είπε ότι θα υπάρχει μια ειδική μεταχείριση για τους μόνιμους κατοίκους. Κι εμείς πρέπει να πιέσουμε να μην μπουν διόδια.  Ειπώθηκε ότι οι τρεις πηγές χρηματοδοτήσεων για το έργο του ΒΟΑΚ θα είναι τα κέρδη από τα ομόλογα, το ΕΣΠΑ και τα διόδια των Αθηνών.

Υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Πρέπει να δούμε, να μάθουμε τις λεπτομέρειες, π.χ. σε σχέση με την αναφορά που έκανε ο πρωθυπουργός, ότι οι κάτοικοι της Κρήτης θα έχουν “ειδική μεταχείριση”» ανέφερε, απαντώντας στον επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, ο περιφερειάρχης.

«Η κοινή γνώμη και ο λαός της Κρήτης δεν έχουν πειστεί από αυτή την “πλύση εγκεφάλου”. Ο κόσμος δεν μπορεί να πληρώσει άλλα χαράτσια. Εμείς λέμε ξεκάθαρα “όχι” σε έναν ΒΟΑΚ με διόδια και είμαστε υπέρ της κρατικής χρηματοδότησης για τον ΒΟΑΚ», τόνισε, μεταξύ άλλων, από την πλευρά του ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» και βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ, κ. Μανόλης Συντυχάκης.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *