Διπλάσια πρόστιμα σε όσους βγουν έξω το Πάσχα


0
(0)

Νέες αυστηρές απαγορεύσεις

Από τις 21:00 μμ το Μεγάλο Σάββατο  μέχρι και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας του Πάσχα προς Τρίτη, διπλασιάζεται το πρόστιμο σε 300 ευρώ σε όλους όσοι μετακινηθούν χωρίς σοβαρό λόγο εκτός σπιτιού. Η άσκοπη μετακίνηση εκτός από το χρηματικό πρόστιμο θα τιμωρείται και με αφαίρεση πινακίδων του οχήματος.

Επίσης ανακοίνωσε ότι θα ελέγχεται σαρωτικά και επιμελώς κάθε αίτημα για βοήθεια προς τρίτους (κωδικός Β4). Οι παραβάτες θα τιμωρούνται με 300 ευρώ πρόστιμο, ο οδηγός του οχήματος, 150 ευρώ ο συνοδηγός και αφαίρεση πινακίδων.

Για μια ακόμη φορά ο κύριος Χαρδαλιάς κατέστησε σαφές ότι οι εκκλησίες θα παραμείνουν κλειστές για τους πιστούς.

«Φέτος δεν θα ανάψουμε το καντήλι των αγαπημένων μας, καθώς τα κοιμητήρια θα είναι κλειστά.»

Η περιφορά των επιταφίων θα γίνει μέσα στους ναούς από τους ιερείς και μόνο.

Όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς μέχρι στιγμής οι έλεγχοι στους δρόμους και στο εθνικό δίκτυο είναι περισσότερο εντατικοί από ποτέ. Μόνο σήμερα αφαιρέθηκαν οι πινακίδες από 49 οχήματα για καταχρηστική μετακίνηση. Συνολικά μέχρι στιγμής αντίστοιχα πρόστιμα έχουμε επιβληθεί σε 285 περιπτώσεις.

Μεταξύ άλλων ο κ. Χαρδαλιάς σχολίασε την μαζική προσέλευση κόσμου σε λογιστικά γραφεία, δεδομένης της έναρξης υποβολής των φορολογικών δηλώσεων.

Υπενθύμισε οτι οι δηλώσεις μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά και η υποβολή τους ληγει στις 30 Ιουνίου, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να τρέξουμε όλοι στα γραφεία των λογιστών μας τη δεδομένη στιγμή. Ακόμη και οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας , μπορούν μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με το λογιστή τους να κάνουν ηλεκτρονικά τις δηλώσεις τους.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.