Δικηγόρος οικογένειας Κατσίφα: Το αργότερο μέχρι αύριο θα παραδοθεί η σορός του


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 5 Νοεμβρίου 2018 by energinews (admin)

Γιατί εκτιμά ότι μέχρι αύριο θα παραδοθεί η σορός του Κωνσταντίνου ο δικηγόρος της οικογένειας Ευ. Ναυρίδης. Ευρωβουλευτής Θεοχάρους: Χρέος να έρθει στην Ευρωβουλή το θέμα.

 Η έρευνα της αλβανικής Αστυνομίας δεν έχει σχέση με την μη παράδοση της σορού του Κωνσταντίνου Κατσίφα, δήλωσε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα ο δικηγόρος της οικογένειας, Ευ.Ναυρίδης, οκτώ μέρες μετά το θάνατο του 35χρονου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά την άρνηση της πρώην συζύγου του 35χρονου να πάει να καταθέσει, αφού όπως υποστήριξε δεν γνωρίζει κάτι για την υπόθεση, η έρευνα των Αρχών της γειτονικής χώρας έχει ολοκληρωθεί, αφού δεν υπάρχει άλλος μάρτυρας.

Ως εκ τούτου, ο νομικός εκτιμά πως μέχρι αύριο θα παραδοθεί η σορός στην οικογένεια του Κωνσταντίνου.

Ο Ευ.Ναυρίδης υπογράμμισε ότι, αυτήν τη στιγμή η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της αλβανικής Δικαιοσύνης, η οποία και διεξάγει την έρευνα, στην οποία δεν μπορεί «να επέμβει κανείς».

 Ευρωβουλευτής Θεοχάρους: Χρέος να έρθει στην Ευρωβουλή το θέμα του Κωνσταντίνου

«Από το 1997- 98 έχω καταγγείλει τις βάναυσες παραβιάσεις των δικαιωμάτων του λαού της περιοχής, της ελληνικής μειονότητας» δήλωσε στο Καλημέρα Ελλάδα η ευρωβουλευτής Ε.Θεοχάρους, η οποία είναι και αρμόδια για τα ζητήματα ένταξης της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η ίδια είπε πως έχει καταγγείλει το περιστατικό σε όλα τα αρμόδια όργανα και έκανε λόγο για μία «εν ψυχρώ δολοφονία ενός παιδιού που δεν είχε πρόθεση να κάνει κάποιο κακό, αντί να συλληφθεί και να έχει μία δίκαια δίκη».

1

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.