Διευκρινίσεις για την διαμάχη μεταξύ του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας και την Volterra ζητά ο υποψήφιος πρόεδρος Μ. Καλύβας


Τελευταία ενημέρωση 13 Αυγούστου 2022 by manos (ceo)-admin

Επιστολή προς την εταιρία Volterra με την οποία συνεργάζεται ο ΤΟΕΒ Ιεράπετρας στέλνει ο υποψήφιος για τη θέση του προέδρου του Οργανισμού, Μάνος Καλύβας, ζητώντας διευκρινίσεις για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των δύο μερών σχετικά με τις οφειλές του ΤΟΕΒ και τη μη αποδοχή από πλευράς της εταιρίας να κάνει δεκτή την κρατική επιχορήγηση που δικαιούται ο ΤΟΕΒ για πληρωμή των ενεργειακών του αναγκών, ζήτημα για το οποίο υπάρχουν και νομικές εξελίξεις.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής:

«Αξιότιμοι κυρίες/κύριοι

με αφορμή κάποια δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο και ραδιόφωνο σχετικά με κάποια διαμάχη που κατέληξε στα δικαστήρια με καταδίκη της εταιρείας σας, όπως παρουσιάστηκαν, από επίσημα στελέχη της διοίκησης του Τ.Ο.Ε.Β. Ιεράπετρας, θα με ενδιέφερε πραγματικά η επίσημη ενημέρωση σχετικά με τη συνεργασία και τα όποια προβλήματα τυχόν έχουν προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα, από την εταιρίας σας.

Ο λόγος που σας ζητώ την ενημέρωση είναι ότι είμαι ένας από τους δύο διεκδικητές της θέσης του Προέδρου του οργανισμού στις 19 του τρέχοντος μήνα (συνημμένοι σύνδεσμοι) και η ενημέρωση που έχουμε δυστυχώς και σαν υποψήφιοι και σαν κοινωνία είναι από τη απελθούσα διοίκηση και μόνο, και πιστεύω ότι είναι ελλιπής. Η εικόνα που είχα σχηματίσει για την εταιρεία, ως μέλος της γενικής συνέλευσης που ενέκρινε εξ αρχής τη μετάβαση σε ιδιώτη πάροχο, είναι ότι θα είχαμε μεγάλο όφελος, γεγονός που όσο υπήρχε πρόσβαση είχα επιβεβαιώσει, αλλά τα τελευταία δημοσιεύματα παρουσιάζουν κάτι εντελώς διαφορετικό από την αρχική εικόνα που είχαμε σχηματίσει.(40 000€ για όλα τα χρόνια). Επίσης αναφέρουν ότι αρνείστε να πιστώσετε την κρατική επιδότηση 200.000 € που έχει εγκριθεί βάσει νόμου.

Όντας σε θέση ισχύος για το εσωτερικό εκλογικό μας αποτέλεσμα, και έχοντας πλήρη συναίσθηση της σημαντικότητας της συνεργασίας μας στο ενεργειακό κομμάτι θα ήθελα με την ενημέρωση σας αυτή πρωτίστως για να προλάβω τυχόν δυσάρεστες εξελίξεις και δευτερευόντως για να κάνουμε απαρχή μιας πραγματικής επαγγελματικής συνεργασίας όπως πραγματικά αρμόζει μεταξύ ενός σοβαρού παρόχου και ενός σοβαρού οργανισμού.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τη συνεργασία σας και την άμεση ανταπόκρισή σας,

με τις ευχές μου για ένα γαλήνιο Δεκαπενταύγουστο!

Με τιμή,
Ir. Μάνος Καλύβας
Ερευνητής Γεωπόνος
Υποψήφιος Πρόεδρος ΤΟΕΒ Ιεράπετρας»

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.