Διευθυντικά στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης συνταξιοδοτήθηκαν τερματίζοντας επιτυχώς την θητεία τους στη δημόσια διοίκηση

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 2 Ιανουαρίου 2020 by energinews (admin)

Τρείς διευθυντές υπηρεσιών και ένας τμηματάρχης τερμάτισαν λόγω συνταξιοδότησης την θητεία τους στην Περιφέρεια στην εκπνοή του 2019. Πρόκειται για άξια και έμπειρα στελέχη της δημόσιας διοίκησης και συγκεκριμένα την διευθύντρια Τεχνικών Έργων Καίτη Ιερωνυμάκη, την διευθύντρια Δια Βίου Μάθησης-Απασχόλησης, Εμπορίου Κατερίνα Αποστολάκη, τον διευθυντή Δημόσιας Υγείας Νίκο Καμπάνη και τον τμηματάρχη Υδροοικονομίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Στέφανο Μανουσέλη. Οι συνταξιοδοτηθέντες αποχαιρέτησαν την τελευταία ημέρα του χρόνου σε συγκινητική ατμόσφαιρα τους συναδέλφους τους στις υπηρεσίες τους αλλά και την ηγεσία της Περιφέρειας, ανταλλάσοντας παράλληλα ευχές για το νέο έτος.

Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλος Μπαριτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, και ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Λάμπρος Βαμβακάς, ευχαρίστησαν τους αποχωρήσαντες για την συνεργασία, τις υπηρεσίες τους και την μεγάλη συμβολή τους στην υλοποίηση του έργου της Περιφέρειας.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.