Διαρρήκτης θερμοκηπίου δεν πτοήθηκε ούτε από τον χιονιά

5
(1)

Τελευταία ενημέρωση 16 Φεβρουαρίου 2021 by manos (seo)-admin

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά κλοπών και πρόκλησης ζημιών σε θερμοκήπια.

Αυτή τη φορά φάνηκε πως ούτε το κρύο και οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην Ιεράπετρα που άγγιξαν κοντά στο μηδέν, στάθηκαν δυνατές να ανακόψουν τον προγραμματισμό του επίδοξου διαρρήκτη σε θερμοκήπιο με ντομάτα βελανίδι. Να σημειωθεί ότι αυτήν την περίοδο η τιμή στο κιλό ξεπερνά τα 2,60€.

Η ιδιοκτήτρια του θερμοκηπίου μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι ανέφερε ότι πήγε την Τρίτη το πρωί, αντίκρισε την πόρτα του θερμοκηπίου ανοικτή και αμέσως σκέφτηκε πως κάτι κακό είχε συμβεί κατά τη διάρκεια της νύχτας στην περιουσία της. Μπαίνοντας μέσα βρήκε κάποια λίγα ντοματίνια ρηγμένα στο έδαφος των διαχωριστικών διαδρόμων και φυτά μαδημένα. Για καλή της τύχη είχε κάνει τη συγκομιδή 2 μέρες πριν και έτσι οι ποσότητες που εκλάπησαν φαίνεται να ήταν λίγες. Η συγκεκριμένη υπόθεση κλοπής έγινε στην περιοχή Πατέλες, Νέας Ανατολής Ιεράπετρας.

Η κλοπή αυτή έρχεται ακόμα μια φορά να υπενθυμίσει ότι οι αγρότες πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και υποψιασμένοι για οποιαδήποτε ανάλογη περίπτωση μιας και τα παραγόμενα προϊόντα του πρωτογενή τομέα συχνά γίνονται στόχος ληστών ιδιαίτερα την περίοδο που οι τιμές είναι αυξημένες.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο τμήμα ασφάλειας Ιεράπετρας.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Πλήθος ψήφων 1

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.