ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΕΒΑ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 31 Μαρτίου 2020 by energinews (admin)

Το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των δύο φύλων του Δήμου Ιεράπετρας, ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών παντοπωλείου (αλεύρι, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, ζυμαρικά, ρύζι, φακές, φασόλια) στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, στην οδό Νικηφόρου Φωκά 20.

Δεδομένων των τελευταίων εξελίξεων με το θέμα του νέου Κορωνοϊού και των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί, η διανομή θα πραγματοποιηθεί τμηματικά προς αποφυγή συνωστισμού και για την προστασία τόσο των ωφελουμένων όσο και του προσωπικού.

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με προσωπικό sms για την ημέρα και την ώρα που θα πρέπει να παραλάβουν τα είδη που δικαιούνται.

Για την ασφάλεια τους οι ωφελούμενοι παρακαλούνται να προσέρχονται την ημέρα και την ώρα που θα τους υποδειχθεί. Κατά την προσέλευση τους οφείλουν να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ορισθεί από τον ΕΟΔΥ.

Απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίζουν οι δικαιούχοι είναι:

-Δελτίο Αστυνομικής ταυτότητας  ή διαβατήριο

-Αριθμό ΑΜΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής  στην οδό Ομηρείας 8, 4ος όροφος και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 8.30π.μ. έως  τις 14.00 μ. μ.

Πληροφορίες: Λαμπράκη Βαρδάκη Ηρώ

Τηλέφωνα  2842340403, 2842089707

 

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗ

 

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.