Διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου


0
(0)

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου στο πλαίσιο της υλοποίησης της δράσης κοινωνικών προγραμμάτων για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες πληθυσμού διένειμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 184 οικογένειες (458 μέλη).

Παράλληλα, ενισχύθηκαν και οι παρακάτω κοινωνικές δομές:

  1. Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Άγιος Σπυρίδωνας»
  2. Κέντρο Ειδικών Παιδιών, Ένωση Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων «Ζωοδόχος Πηγή»
  3. Σωματείο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή»
  4. Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων και Παιδιών με Νεοπλασία «Ηλιαχτίδα»
  5. Σύλλογος Αρωγής Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Ηρακλείου και Αθλητών ΑΜΕΑ
  6. Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Ανδρέου και Μαρίας Καλοκαιρινού

Η διανομή των προϊόντων έγινε βασιζόμενη σε κοινωνικοοικονομικά κριτήρια που προέκυψαν από τη διενέργεια των αντίστοιχων κοινωνικών ερευνών. Οι συγκεκριμένες οικογένειες δεν ήταν ωφελούμενες από κανένα άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα.

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγεία και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ηρακλείου ευχαριστεί θερμά τον κ. Αντώνη Σφακιανάκη (ΕΤΑΙΡΙΑ ΖΩΜΙΝΘΟΣ) για την προσφορά του σε προϊόντα γιαουρτιού στις ωφελούμενες οικογένειες.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *