Διαμαρτυρία στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας – Στην 7η ΥΠΕ εργαζόμενοι από όλα τα Νοσοκομεία του Λασιθίου


0
(0)

Ως την πιο κρίσιμη μέρα χαρακτηρίζουν οι υγειονομικοί εργαζόμενοι την σημερινή σε ό,τι έχει να κάνει με μια πιθανή αλλαγή της τελευταίας στιγμής προκειμένου χιλιάδες ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι να μην τεθούν σε καθεστώς υποχρεωτικής αναστολής εργασίας.

Στα Νοσοκομεία του Λασιθίου όπως γράφαμε νωρίτερα περίπου 70 εργαζόμενοι έχουν λάβει τα φύλλα αναστολής καθηκόντων και έτσι σήμερα εκπρόσωποι από όλους τους Συλλόγους Εργαζομένων μεταβαίνουν στην 7η ΥΠΕ Κρήτης προκειμένου να διαμαρτυρηθούν αλλά και ζητώντας να συναντηθούν με την διοικήτρια κα. Μπορμπουδάκη ώστε να ασκήσουν πίεση και να λάβουν απαντήσεις.

Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ιεράπετρας Δημήτρης Βλασσάκης μίλησε στο Ράδιο Λασίθι περιγράφοντας την πολύ δύσκολη κατάσταση που ήδη βιώνει τόσο το Νοσοκομείο Ιεράπετρας όσο και τα υπόλοιπα του νομού τα οποία έκτος όλων των άλλων γνωστών ελλείψεων έχουν να αντιμετωπίσουν πλέον ακόμα μεγαλύτερες ελλείψεις λόγω των αναστολών, στις οποίες προστίθενται βέβαια και εργαζόμενοι που μπαίνουν σε καραντίνα λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας.

Έτσι σήμερα ο ίδιος συμμετέχει στην κινητοποίηση που γίνεται στο Ηράκλειο, με την ελπίδα όπως λέει να υπάρξει μια λύση της τελευταίας στιγμής και οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι να μη χάσουν έστω και προσωρινά την εργασία και τους μισθούς τους.

Ο ίδιος τόνισε πως το συγκεκριμένο μέτρο έχει πολύ σκληρά χαρακτηριστικά και ιδιαίτερα η πλήρης στέρηση μισθού είναι κάτι πρωτοφανές το οποίο δεν προβλέπεται ακόμα και για εργαζόμενους που έχουν υποπέσει σε σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον τρόπο τον οποίο θα λειτουργήσουν τα Νοσοκομεία από εδώ και πέρα όπως λέει, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση, προσθέτοντας πως ακόμα και οι διοικήσεις των Νοσοκομείων δεν πρέπει να περίμεναν πως θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν μια τέτοια κατάσταση και έτσι δεν υπάρχει η κατάλληλη οργάνωση.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *