Διαμαρτυρία στο Δημαρχείο της Ιεράπετρας για τις ανεμογεννήτριες στο Κάτω Χωριό


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 12 Μαΐου 2020 by energinews (admin)

Διαμαρτυρία στο Δημαρχείο της Ιεράπετρας πραγματοποιούν σήμερα τα μέλη της Επιτροπής ενάντια στην εγκατάσταση των ανεμογεννητριών που είναι να τοποθετηθούν στο Κάτω Χωριό. Θα παραδοθεί ψήφισμα με τα αιτήματα της Επιτροπής, ενώ πρόθεση είναι να γίνει συνάντηση και με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Μάνο Γεωργαλάκη, να συζητηθεί το θέμα με την παράνομη διάνοιξη δρόμου από την εταιρία και το λόγο που δεν υπήρξε αντίδραση από πλευράς Δήμου Ιεράπετρας.

Αυτά ανέφερε ο Γιώργος Τομαδάκης μιλώντας σήμερα στο Ράδιο Λασίθι μετά τη χθεσινή διαμαρτυρία στο χώρο που θα τοποθετηθούν οι ανεμογεννήτριες με σκοπό να αποτραπεί η μεταφορά των υλικών που χθες ξεκίνησαν να μεταφέρονται.

Η χθεσινή διαμαρτυρία όπως είπε διήρκεσε μέχρι και τις 10 περίπου το βράδυ, όταν και πάρθηκε η απόφαση να αποχωρήσουν όσοι είχαν απομείνει και έτσι πέρασαν τα φορτηγά προς το σημείο.

Η κριτική προς τη Δημοτική Αρχή από τα μέλη της επιτροπής είναι έντονη κατηγορώντας για τη για αδράνεια, ενώ και στη χθεσινή διαμαρτυρία δεν υπήρξε η παρουσία κανενός από τη Δημοτική Αρχή, ούτε και από παρατάξεις της μειοψηφίας, με εξαίρεση τον Α. Πετρά που βρέθηκε στο σημείο.

Πηγη:radiolasithi.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.