Διακρίσεις για μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ιεράπετρας στον πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης 2019»


0
(0)

Ο Σύλλογος καθηγητών του 1ου Γυμνασίου Ιεράπετρας και ο Δ/ντής συγχαίρουν του μαθητές του σχολείου μας οι οποίοι αρίστευσαν στον Διαγωνισμό φυσικής ΄΄ Αριστοτέλης 2019 ΄΄

Πατεράκη Αντώνιο του Εμμανουήλ 2ο Βραβείο Αριστείας τάξη Α΄
Μαχαιρά Ιωάννη του Μιχαήλ 2ο Βραβείο Αριστείας τάξη Β΄
Μαυροκουκουλάκη Γεώργιο του Μιχαήλ 3ο Βραβείο Αριστείας τάξη Β΄
Επίσης συγχαίρουν όλους τους μαθητές του σχολείου μας που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και στους οποίους θα απονεμηθεί Έπαινος συμμετοχής .

Τα παραπάνω βραβεία και οι έπαινοι συμμετοχής θα απονεμηθούν στους μαθητές μας με την έναρξη του σχολικού έτους 2019-2020.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να συγχαρούμε και τα παιδιά των άλλων σχολείων του Δήμου μας και του Γυμνασίου Χαντρά που συμμετείχαν στον παραπάνω διαγωνισμό την ευθύνη του οποίου είχε το σχολείο μας καθώς επίσης και τους συναδέλφους καθηγητές του σχολείου μας οι οποίοι συνέδραμαν για την διεξαγωγή αυτού του διαγωνισμού.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)