Διαδοχικές συναντήσεις στα υπουργεία Τουρισμού Εσωτερικών και Ναυτιλίας είχε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός


0
(0)

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο κ. Ζερβός συναντήθηκε (22/12), με τον υπουργό Τουρισμού κ. Β. Κικίλια για θέματα που σχετίζονται με την αναβάθμιση των σπουδών των φοιτητών, καθώς και με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Σ. Πέτσα, όπου επιβεβαιώθηκαν – όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Αντ. Ζερβός- τα συμφωνηθέντα από προηγούμενη συνάντηση (Οκτώβριος), αναφορικά με την υπογραφή πρότασης στο πρόγραμμα “Τρίτσης” για το σχολικό συγκρότημα στην  Μεσοράχη καθώς και για τις αναπλάσεις του αστικού κέντρου, όπου σημειώνεται καθυστέρηση εξαιτίας της πανδημίας.

“ Η δέσμευση που υπήρξε – ανέφερε χαρακτηριστικά, ο κ. Ζερβός -είναι ότι μέσα στον Ιανουάριο, θα έχουν υπογραφεί και τα δύο”.

Επίσης αναφερόμενος  στην συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Ναυτιλίας,σύμφωνα με την ενημέρωση, συζητήθηκε με το αρμόδιο Υπουργείο Περιβάλλοντος, το θέμα της απόφασης των περιβαλλοντικών όρων για το δίκτυο από το φράγμα του Αποσελέμη, λαμβάνοντας την υπόσχεση ότι στα μέσα Ιανουαρίου θα υπογραφεί η ΑΕΠΟ, δίνοντας την δυνατότητα ν΄ ανοίξει ο δρόμος για την χρηματοδότηση και υλοποίηση ενός εξαιρετικά σημαντικού έργου για την ανάπτυξης της περιοχής.

 

6

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.