Διαδικτυακή Προσομοίωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με συμμετοχή του 1ου Λυκείου Ιεράπετρας


0
(0)

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 05/12/2020 με τη συμμετοχή των Junior Ambassadors Αγγελάκη Νίκη, Γκόνγκο Κλάντιο, Δασενάκη Νικόλαο, Λιαπάκη Χρήστο, Τζουβελέκα Μαριρένα και μαθητών από το Πρότυπο ΓΕΛ Ηρακλείου και το Πειραματικό ΓΕΛ Πανεπιστημίου Κρήτης Ρέθυμνο, η «Διαδικτυακή Προσομοίωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου – «EUropa.S T.E.EN.S.» που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Έρευνας & Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων – I.R.T.E.A. σε συνεργασία με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κρήτης για τις Σχολικές Μονάδες της Κρήτης .

Η δραστηριότητα αφορούσε στο διάλογο μεταξύ των συμμετεχόντων, οι οποίοι διαβουλεύονταν ως Ευρωβουλευτές σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας και την αποτελεσματικότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με θέμα: «Το περιβαλλοντικό αποτύπωμα πριν και μετά την κρίση του κορονοϊού. Από το σχολείο και τις τοπικές κοινωνίες μέχρι την Ευρωπαϊκή Πράσινη συμφωνία (EUGreenDeal)»

Σκοπός των συζητήσεων ήταν να αποτυπωθούν οι προτάσεις των νέων στη θεματική οι οποίες θα αξιοποιηθούν από το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης για την προώθηση της φωνής των νέων στην τοπική κοινωνία και τους φορείς χάραξης πολιτικής της Περιφέρειας αλλά και σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Υπεύθυνη καθηγήτρια για την Προσομοίωση ήταν η κα. Ξυλούρη Ελένη ΠΕ80 – Οικονομολόγος.

Στην Προσομοίωση συμμετείχαν οι Ευρωβουλευτές κα Ασημακοπούλου Άννα – Μισέλ και ο κος Κόκκαλης Πέτρος.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *