Διαδικτυακές προβολές ντοκιμαντέρ από το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 27 Μαρτίου 2020 by energinews (admin)

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας & Awards, για να στηρίξει τον κόσμο που ακολουθεί το σύνθημα #μένουμεσπίτι , ξεκίνησε από το βράδυ της 24ης Μαρτίου και θα συνεχίσει μέχρι το Πάσχα, να προβάλλει online βραβευμένα ντοκιμαντέρ μέσα από το αρχείο του Φεστιβάλ ,από το 2014 μέχρι σήμερα.

Ευχαριστούμε τους σκηνοθέτες, Έλληνες και ξένους, που μας έδωσαν τη συγκατάθεση τους , για αυτή την πρωτοβουλία του Διεθνούς Φεστιβάλ να συμπαρασταθεί σε όσους βάζουμε φραγμό στην λαίλαπα και #μένουμεσπίτι ,για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας .

Και ενώ ο ιός μας θέτει σε καραντίνα ,δεν θα μας αποξενώσει γιατί ποτέ άλλοτε η ανθρωπότητα δεν ήταν περισσότερο ενωμένη.

Συντονιστείτε κάθε μέρα στις 9 το βράδυ, για να απολαύσετε τις προβολές ντοκιμαντέρ Ελλήνων και ξένων βραβευμένων σκηνοθετών του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας ,σε μια γέφυρα αλληλεγγύης όλων των λαών του κόσμου , που #μένουμεσπίτι και παλεύουμε με τον ίδιο αόρατο εχθρό.

Στηρίζουμε όλους εσάς και #μένουμεσπίτι για το καλό όλων μας.Εμείς οι Έλληνες δίνουμε το παράδειγμα και κλείνουμε την πόρτα στην απειλή.
«Όλοι μαζί #μένουμεσπίτι, για να τα καταφέρουμε».

Ελένη Βλάσση
Καλλιτεχνική Διευθύντρια του
Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας & Awards και του
Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κρήτης & Awards
Link: https://www.facebook.com/festivalierapetra/

Πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.