Διάγγελμα Μητσοτάκη με νέα μέτρα για τον κορωνοϊό το απόγευμα


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 22 Οκτωβρίου 2020 by energinews (admin)

Διάγγελμα στους πολίτες θα απευθύνει το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αποκάλυψε πως θα ανακοινώσει νέα μέτρα για τον περιορισμό εξάπλωσης του νέου κορονοϊού.

Πριν την κατ’ ιδίαν συνάντησή που είχε σήμερα με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου,  ο πρωθυπουργός υποστήριξε πως αναγκαζόμαστε να «πάρουμε πρόσθετα μέτρα, επειδή λίγοι παραβιάζουν τους κανόνες, ενώ οι πολλοί συμμορφώνονται».

Σημαντικότερο μέτρο ασφάλειας για τον κ. Μητσοτάκη αποτελεί, όπως είπε, η χρήση μάσκας, ενώ επανέλαβε πως η συμπεριφορά του καθένα έχει επιπτώσεις σε άλλους, ανθρώπους «που αγαπάμε, στους παππούδες και τις γιαγιάδες μας».

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε επίσης στα ελληνοτουρκικά και τη χθεσινή τριμερή σύνοδος Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου στη Λευκωσία για να εκφράσει την ελπίδα να σταματήσει κάποια στιγμή η προκλητικότητα της Τουρκίας.

Από την πλευρά της η Κατερίνα Σακελλαροπούλου τόνισε ότι τα μέτρα δεν αποτελούν περιορισμό της ελευθερίας αλλά προστασία του διπλανού. «Φεύγουμε από ζήτημα ατομικής ευθύνης και περνάμε στην κοινωνική ευθύνη» είπε. Η ίδια σημείωσε πως τα παιδιά έχουν μάθει να φορούν μάσκα και έχουν πολλά να μας διδάσκουν.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.