Δημόσιος έπαινος του Περιφερειακού Συμβουλίου για εργαζόμενο στη Περιφέρεια Κρήτης που βρέθηκε συμβατός δότης μυελού των οστών σώζοντας ένα παιδί στην Τουρκία


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 6 Μαΐου 2020 by energinews (admin)

Τα συγχαρητήρια του έδωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στον προϊστάμενο του τμήματος υποστήριξης περιφερειακών συστημάτων της Περιφέρειας Ανδρέα Παντελούς, ο οποίος πρόσφατα έγινε  δότης μυελού των οστών για ένα μικρό παιδί στην Τουρκία που αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Περιφερειάρχης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, οι Αντιπεριφερειάρχες, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και ο Εκτελεστικός Γραμματέας επαίνεσαν δημόσια τον κ. Παντελούς στο Περιφερειακό Συμβούλιο που πραγματοποιείται σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης, για την ευαισθησία που επέδειξε να γίνει δότης μυελού των οστών.

Είμαστε υπερήφανοι ως Κρητικοί για την ενέργεια του κ. Παντελούς, είπε ο Περιφερειάρχης, τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία του κοινωνικού μηνύματος που στέλνει στους πολίτες να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών με στόχο να βρίσκονται οι σχετικές συμβατότητες και να χαρίζεται ζωή σε συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο του αίματος ή άλλα αιματολογικά νοσήματα.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.