Δημοπρατείται η κατασκευή του ύφαλου κυματοθραύστη στην Ιεράπετρα


0
(0)

Δημοπρατείται στις 11-8-2020 το έργο «Εκτέλεση αντιδιαβρωτικών έργων προστασίας στο παραλιακό μέτωπο Ιεράπετρας» που αφορά την τεχνητή αναπλήρωση ακτής 300 μέτρων και την κατασκευή ύφαλου κυματοθραύστη 330 μέτρων.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 2.201.400 €

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης δηλώνει:

«Παρά τις δύσκολες παρούσες συνθήκες που βιώνουμε, η Δημοτική Αρχή υλοποιεί χωρίς καθυστερήσεις τον προγραμματισμό της και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ένα τόσο σημαντικό έργο είναι πλέον πολύ κοντά στην έναρξή του.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο λιμενικό έργο  του Δήμου Ιεράπετρας που η ολοκλήρωσή του θα προστατεύει το παραλιακό μέτωπο της πόλης της Ιεράπετρας και θα αλλάξει ριζικά την εικόνα του.»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *