Δημιουργία νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού στην Αγία Φωτεινή


0
(0)

Τον Βρεφονηπιακό Σταθμό στην Αγία Φωτεινή επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ», κα Μαρία Σακαδάκη, όπου πρόσφατα τοποθετήθηκαν νέα δίκτυα αποχέτευσης.

Κάθε χρόνο ο Δήμος Ιεράπετρας προβαίνει σε συντηρήσεις μέσω διαφόρων παρεμβάσεων σε όλους τους βρεφονηπιακούς Σταθμούς. Ειδικά, ο Βρεφονηπιακός Σταθμός της Αγίας Φωτεινής απαιτεί συνεχείς συντηρήσεις λόγω της παλαιότητας του κτιρίου.

Όπως σημείωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Παράλληλα με την κατασκευή του νέου ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ το οποίο ολοκληρώνεται δίπλα στον ήδη υπάρχοντα χώρο του βρεφονηπιακού, δρομολογούμε τη μελέτη για την κατασκευή ενός νέου σύγχρονου βρεφονηπιακού Σταθμού στην Αγία Φωτεινή, ο οποίος θα δώσει τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν πολλά περισσότερα παιδιά, σε άρτιες εγκαταστάσεις εξυπηρετώντας τις αυξημένες ανάγκες των οικογενειών του Δήμου Ιεράπετρας.

Στηρίζουμε έμπρακτα τις δομές προσχολικής αγωγής του Δήμου, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να διευκολύνουμε το έργο των εκπαιδευτικών και να εξασφαλίσουμε για τα παιδιά άριστες υποδομές».

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *