Δημαιρεσίες στον Δήμο Αγίου Νικολάου


Reading time: 2 Minutes

Τελευταία ενημέρωση 10 Ιανουαρίου 2022 by manos (ceo)-admin

Η κ. Δέσπω Καρνιαδάκη, μετά από πρόταση του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού, διαδέχεται τον κ. Γιώργο Καλογεράκη, στην θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου.

Η κ. Καρνιαδάκη, εκλέχθηκε κατά πλειοψηφία στην ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (9/1/22), στην αίθουσα συνεδριάσεων του κινηματοθεάτρου ΡΕΞ, για την εκλογή των μελών του  προεδρείου, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου.

Στον σύντομο χαιρετισμό της, ευχήθηκε η νέα χρονιά να σημάνει το τέλος της παρατεταμένης για την υγεία κρίσης, η οποία όπως χαρακτηριστικά ανέφερε επηρέασε την ζωή μας σε όλα τα επίπεδα, ωστόσο με την βοήθεια της επιστήμης, οδηγούμαστε στο τέλος της.

Ευχήθηκε επίσης το Δ.Σ να είναι παραγωγικό , λειτουργικό και να υπάρξει γόνιμος διάλογος, συναίνεση και αγαστή συνεργασία, προς όφελος των πολιτών και του δήμου.

Η κ. Καρνιαδάκη, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, για την τιμητική πρόταση, τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους που επικύρωσαν την πρόταση αυτή, αλλά και όσους έκριναν διαφορετικά, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θ΄ ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στα καθήκοντα της, χωρίς διακρίσεις.

Εξ άλλου όπως ανέφερε, η στόχευση όλων είναι κοινή !

Ευχαριστώντας τέλος τον απερχόμενο πρόεδρο του Δ.Σ, χαρακτήρισε ανιδιοτελή την προσφορά του από τις θέσεις που μέχρι σήμερα κλήθηκε να υπηρετήσει, γεγονός που και στην συνέχεια θα πράξει.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, προσφέροντας στους δημοτικούς συμβούλους, ένα συμβολικό δώρο (σήμα της πόλης) για την νέα χρονιά, δήλωσε ότι η κ. Καρνιαδάκη, που αναλαμβάνει στο εξής πρόεδρος του Δ.Σ, με τις επιστημονικές γνώσεις που διαθέτει αλλά και την πολύχρονη εμπειρία της, θα μπορέσει να επιτελέσει σωστά το υψηλό καθήκον που της ανατίθεται.

Επίσης ευχαριστώντας τον απερχόμενο πρόεδρο και προσφέροντας του ένα συμβολικό δώρο ως ανάμνηση της μέχρι σήμερα συνεργασίας τους, τόνισε : “ ότι στα 7,5 περίπου χρόνια, που υπηρέτησε το Δ.Σ από την θέση του προέδρου, στάθηκε με συνέπεια στο ύψος των περιστάσεων.

Ο απερχόμενος πρόεδρος, ευχαρίστησε με την σειρά του τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, δηλώνοντας ότι τα χρόνια που διέρρευσαν προσέφεραν ανιδιοτελώς στον τόπο.

Να σημειώσουμε ότι στην θέση του αντιπροέδρου εκλέχθηκε ο κ. Νίκος Καμινογιαννάκης, που προτάθηκε από την μειοψηφία του Δ.Σ, ενώ στην θέση  του Γραμματέα του Δ.Σ, εκλέχθηκε η κ. Γάλλου Μαρία, που προτάθηκε από τον συνδυασμό “Νέα Πορεία” .

Χαιρετισμούς εξ άλλου απηύθυναν οι εκπρόσωποι της μειοψηφίας κ.κ. Νίκος Κοκκίνης και Γιάννης Ανδριώτης. Ο κ. Γ. Φιλιππάκης, επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, απείχε από την συνεδρίαση στην οποία προέδρευσε ο κ. Χάρης Αλεξάκης.

 

3

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.