ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΥ, ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ & ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 10 Ιουνίου 2020 by energinews (admin)

Είναι προφανές ότι η Δημοτική Αρχή προεκλογικά “έπαιξε” με τα αισθήματα του κόσμου του Παναθηναϊκού, προκειμένου να αποκομίσει πολιτικά οφέλη. Είναι προφανές επίσης ότι όλο αυτό το διάστημα υπήρξαν  συναντήσεις και συμφωνίες, χωρίς ποτέ να ενημερωθεί πραγματικά και ουσιαστικά ο λαός της Αθήνας και οι παρατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο κ. Μπακογιάννης πρέπει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από αμφίσημες δηλώσεις και γρίφους και να ενημερώσει άμεσα, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας, τι σχέδια και τι συμφωνίες υπάρχουν για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, το οποίο για μια ακόμη φορά βρίσκεται στις “Συμπληγάδες” των επιχειρηματικών και οικονομικών ανταγωνισμών.

 

10/6/2020 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΣΥΝΤΥΧΑΚΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ

Ο βουλευτής του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης προχώρησε σε τηλεφωνική παρέμβαση στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για το θέμα της εγγραφής των σωματείων στο Μητρώο Αθλητικών Φορέων που προωθεί η κυβέρνηση. Η παρέμβαση έγινε με αφορμή την πρόσφατη δήλωση του υφυπουργού για τις επερχόμενες εκλογές στις Ομοσπονδίες, σύμφωνα με την οποία αυτές θα γίνουν με τη συμμετοχή των σωματείων που θα έχουν εγγραφεί στο Μητρώο.

Ο Μανώλης Συντυχάκης ζήτησε απ τον υφυπουργό να μην αποκλειστεί απ την εκλογική διαδικασία των Ομοσπονδιών κανένα σωματείο, με ενεργή δραστηριότητα και συμμετοχή σε αθλητικές διοργανώσεις το προηγούμενο διάστημα. Στάθηκε στα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στην διαδικασία της εγγραφής στο Αθλητικό Μητρώο, όπως έχουν ενημερώσει μέχρι τώρα τα ίδια τα σωματεία αλλά και οι Ομοσπονδίες, επισημαίνοντας πως δεν μπορεί να λαμβάνεται υπόψη ένας γραφειοκρατικός μηχανισμός και όχι η ενεργή δραστηριότητα ενός σωματείου για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία.

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΚΚΕ δήλωσε την αντίθεση του Κόμματος στην πρακτική της κυβέρνησης, το συγκεκριμένο Αθλητικό Μητρώο να είναι προσβάσιμο στους χορηγούς, προκειμένου να επιλέγουν σωματεία για τα χορηγικά τους προγράμματα, σημειώνοντας πως είναι ανεπίτρεπτο το Αθλητικό Μητρώο να χρησιμοποιεί τα σωματεία για τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις των επιχειρήσεων.

 

 

 

ΑΘΗΝΑ 10/6/2020                            ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.