ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΕΘ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 13 Σεπτεμβρίου 2020 by energinews (admin)

 Η εργατική τάξη, ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να έχει καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση της ΝΔ, στα άλλα πολιτικά κόμματα, που αντί να καταργούν μνημονιακά μέτρα που ψήφισαν όλοι μαζί, αντίθετα, σήμερα προσθέτουν και νέα, με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, με fast track διαδικασίες στο κοινοβούλιο, που συρρικνώνουν ακόμη περισσότερο το λαϊκό εισόδημα, που διαλύουν εργασιακές σχέσεις, που καταργούν δικαιώματα χρόνων, όλων των εργαζομένων, σε όλους τους τομείς. Και όλα αυτά πότε με το πρόσχημα της πανδημίας, πότε με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης.

Η Ελλάδα έχει πλούσιες παραγωγικές δυνατότητες, τεχνολογικές, επιστημονικές δυνατότητες σήμερα, κυρίως έχει έμπειρο, έμψυχο, επιστημονικό και εργατικό δυναμικό, που μπορεί να κάνει πραγματικά θαύματα αν ο πλούτος της Ελλάδας περάσει και γίνει κοινωνική ιδιοκτησία ενταγμένη σ’ ένα κεντρικό επιστημονικό σχεδιασμό της οικονομίας και των υπηρεσιών, απελευθερωμένη από ιμπεριαλιστικές συμφωνίες και δεσμά, με το λαό πραγματικά στην εξουσία του τόπου.

Αυτό το κάλεσμα απευθύνουμε σήμερα, σ’ αυτό το δρόμο καλούμε να παλέψει ο ελληνικός λαός. Δυναμώνοντας, ενισχύοντας το εργατικό-ταξικά προσανατολισμένο- κίνημα,  το ΠΑΜΕ, την κοινωνική συμμαχία όλων των λαϊκών δυνάμεων, σε αντικαπιταλιστική αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση, σε συμπαράταξη και συμπόρευση με το ΚΚΕ.

 

ΑΘΗΝΑ 12/9/2020                            ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.