ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ


0
(0)

Είναι πάρα πολύ σημαντική η σημερινή πρωτοβουλία, γιατί η κατάσταση είναι πραγματικά τραγική σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες. Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, οι αστικές συγκοινωνίες, έχουν εξελιχθεί πραγματικά σε υγειονομικές βόμβες και στην Αττική και γενικότερα. Ιδιαίτερα στην Αθήνα, που είναι και η πιο πολυπληθής πόλη, η πρωτεύουσα της χώρας, ο νόμος της Αττικής, επίσης, με  εκατομμύρια εργαζόμενους να συνωστίζονται κυριολεκτικά σαν σαρδέλες καθημερινά σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Απαιτούμε εδώ και τώρα να παρθούν μέτρα, όπως είναι για παράδειγμα η πύκνωση όλων των δρομολογίων των Μέσων Μεταφοράς των Αστικών Συγκοινωνιών, ιδιαίτερα στις ώρες αιχμής, μαζικές προσλήψεις προσωπικού σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, με μόνιμη σχέση εργασίας, ανανέωση και επισκευή όλου του στόλου ων οχημάτων. Και βεβαίως άμεσα μέτρα προστασίας και για τους εργαζόμενους του κλάδου, που υποφέρουν,  αλλά και για τους επιβάτες, που βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές τους.

Η κυβέρνηση εδώ και τώρα πρέπει να πάρει όλα αυτά τα μέτρα και άλλα που προτείνουν τα συνδικάτα, το ταξικά προσανατολισμένο εργατικό κίνημα, το ΠΑΜΕ.

Το ΚΚΕ θα βρίσκεται μπροστά σε αυτόν τον αγώνα και μέσα στη Βουλή και έξω από αυτή στους δρόμους του αγώνα, έτσι ώστε να υλοποιηθούν εδώ και τώρα αυτά τα μέτρα.

 

10/9/2020 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *