ΔΗΛΩΣΗ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ Δ. ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΥ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 9 Μαΐου 2020 by energinews (admin)

Ζήτησα το λόγο για να εκφράσω στην αίθουσα του Κοινοβουλίου την προσωπική μου θλίψη αλλά και της παράταξής μας για την απώλεια του αγαπητού φίλου και συντρόφου, του αγωνιστή της Δημοκρατίας, του φλογερού πατριώτη, Δημήτρη Κρεμαστινού.

Ήταν ένας λαμπρός επιστήμονας και στην έρευνα και στην εκπαίδευση και το έργο του έχει βοηθήσει την επιστήμη, τη χώρα και όλο τον κόσμο.

Ταυτόχρονα, επισημαίνω ότι ήταν ο άνθρωπος που από τη θέση του υπουργού Υγείαςστήριξε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, λειτούργησε  την αεροδιακομιδή και ενίσχυσε το ΕΚΑΒ.

Προχώρησε στην δημιουργία του ΟΚΑΝΑ καιεισήγαγε την τηλεϊατρική, που με βάση και τα σημερινά δεδομένα και τις ανάγκες που προέκυψαν από τη κρίση, αποτελεί πραγματικά βασική ανάγκη, προκειμένου να  προστατεύσουμε την υγεία και τη ζωή των ανθρώπων.

Σε αυτό το πλαίσιο, θέλω ξανά να εκφράσω την θλίψη μας για την απώλεια του αγαπητού φίλου και συντρόφου, ο οποίος υπήρξε και αντιπρόεδρος της Βουλής στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο και τίμησε την πολιτική και την παράταξή μας με συνέπεια και ήθος.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Link από την τοποθέτηση στην ολομέλεια της Βουλήςhttps://youtu.be/ufOJfURXoZo

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.